Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to znamená "aynil"?

Od: ...* odpovědí: 4 změna:

Prosím, poraďte mi! Strašně akutně bych potřebovala vědět, co znamená slůvko"aynil". Připadám si jako exot, když nevim, co to vlastně znamená! Možná, že jsem špatně vyvodila z okolností, že to má něco společnýho se společností, když tak se omlouvám, že dávám svoji otázku do špatné rubriky :) Díky moc za odpověď...

*nevi*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marie*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
V angličtině to znamená doslovný překlad...baže-nula.., tak nevím ,jestli jsem Tě pomohla.
pete*
V AJ jsem to nenasel, ale nasel jsem par hudebnich skupin se stejnym jmenem, ale to asi taky nebude ono :)
hanik*
Já zase našla spojení: All You Need Is Learning (NEBO LOVE) :)
...*
Díky všem moc za snahu. Podle okolností to je naprosto stoprocentně All You Need Is Love *srdce* (moje životní motto :)), jak psala hanik. Tak dík!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]