Nejste přihlášen/a.
prosím o sdělení zda-li má někdo zkušenost se zásilkovým obchodem WISH? Jak funguje platba za zboží. Děkuji
Platba za zboží je předem a kartou, jiná možnost není. Zatím mám dobré zkušenosti. Dokonce, když jsem nebyla se zbožím spokojená, tak jsem ho chtěla vrátit a chtěla jsem vrátit peníze. Peníze mi vrátili snad do 5 dnů a zboží jsem kupodivu ani vracet nemusela. Jen jsem musela poslat jeho fotografii. Nebo jindy jsem zase objednané zboží dlouho nedostávala, tak jsem jim napsala, že chci vrátit peníze, že jsem zboží nedostala a opravdu mi peníze vrátili a napsali mi, že i kdybych zboží stejně obdržela, že si ho můžu nechat, že ho vracet nemusím. Zboží mi za pár dni opravdu přišlo, tak jsem si ho nechala. Zvláštní obchodování, ale pro mě dobrý...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.