Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vložky do bot

Od: miki* odpovědí: 2 změna:

Máte někdo zkušenosti se stélkami do bot od výrobce Hanáka?Ptám se proto,že jsou dost drahé pokud by neodpovídala nabídka,která je mimořádná.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

1x
Mám od něj i pantofle, žádné úžasné zlepšení jsem nezaznamenala. Spíš bych doporučila každodenní cvičení.

hodnocení

0x

Ano, "Hanákovy stélky" mám a nosím, velká spokojenost. Mám jedny letní pantofle již několik roků, chodí se v nich krásně, byly drahé, mám dojem, že cca 1.500,-. Pak mám vložky, které si mohu přendavat, používám je v botaskách, vyndám původní vložku a dám tyto. I v těch se mi chodí moc pěkně. Pak jsem četla také na hanákovy stélky kritiku, že jsou špatné a už nevím, co všechno. Já si je chválím. Ten výstupek tam má význam, že aktivuje určité svaly a to má mít blahodárný vliv.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma stelka bot

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]