Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,napadá mě,jestli to nemáte od uší,když popisujete,že Vás to bolí kousek od nich...Nebolí Vás uši?Neprochladla jste?Teď fouká docela studený vítr a můžete mít nějaký zánět v uchu z toho a ta bolest je někdy tak silná,že přechází až do hlavy. Já jsem jako dítě měla zánět stř.ucho a bolestí jsem brečela,vím,že ta bolest právěže vystřelovala i do hlavy. Pomohlo mi,když mi propíchli ušní bubínek,strašně se mi tím ulevilo. Někdy se též předepisují antibiotika. Asi bych to zkusila ještě na ušním.
Ještě mě napadlo,že ta bolest může být i od zubů. Zdá se to jako blbost,ale mně když zlobila osmička,tak mě z toho bolela i hlava. Kdy jste byla naposledy u zubaře?Ale spíš se přikláním k tomu uchu
byvalapacientka, zuby není blbost, manžel než šel na velkou operaci, vytrhli mu 8 zubů, nebot každý kaz je vstupní branou pro infekci. Zajdete i na zubní, tím nic nezkazíte.
Za ušima je místo, na kterém se údajně sbíhají nějaké nervy. Doktorka mi na něj zatlačila, mně vyjela bolest po celé hlavě... a pak mi doporučila mazat to místo nějakým analgetickým krémem (a vyzkoušet jich víc, jsou různé druhy) a bolest pominula a s ní časté bolesti hlavy.
Ale Vy píšete o místě u spánku, tak nevím, jestli máme na mysli to samé místo.
Možná bych se obrátila na nějaký alternativní způsob léčení, něco na principu energií, nebo i něco dalšího, ale s velkou obezřetností, abyste nenaletěla. Zkuste se poohlédnout, zda někdo z vašich známých vyzkoušel něco jiného, než klasické léčení, jestli má s někým zkušenost.
I na hlavě se zobrazuje kondice vnitřních orgánů. Spánky a okolí ucha hlásí problémy se zažíváním. Žaludek, žlučník, játra, slinivka. Nic nepokazíte změnou životního stylu, odlehčující zdravou stravou. Najděte si dobrého fyzioterapeuta na masáž hlavy. Leccos vám i poví. Zkuste poprosit lékaře, ať Vás pošle na sono žlučníku.
Že žlučník nemáte, tak jsem se trefila. Ta energie tam je. To je oslabení v této oblasti a to se může takto ozývat. Žluč se tvoří v játrech a u Vás jde rovnou do dvanáctníku, bez rezervoáru-žlučníku, který žluč dávkuje podle jídla. Jste na nějaké dietě? Měla byste vynechat smažená jídla, tučné omáčky a tučné sýry a uzeniny, paštiky, majonezy, chipsy. Pokud tuky, tak lisované ze semen a ořechy. I tak opatrně. Zaměřte se na žlučové cesty. Tam bývá i problém lidí trpících na migreny. Zkuste Regalen /přírodní kapky od Energy/. Ale dávkování nízké, jako pro děcko, kvůli odlečovací reakci. Nebo aspoň jaterní čisticí čaje. Přitom můžete absolvovat rehabilitace, ale oblast jater mějte na paměti.
Jak dlouho jste na tu rehabilitaci docházela? Rehabilitace chce trpělivost, někdy je potřeba několikrát opakovat. Záleží na problému, někdy může náprava trvat i hodně dlouho → několik měsíců až let.
Odkud jste? Já mám výborné zkušenosti s dvěma rehabilitacemi v Praze 5 a Praze 10. Ale opravdu to chce nevzdávat se, když se výsledky nedostaví hned.
Poliklinika na sídlišti Barrandov a RHB v Žitomírské ulici ve Vršovicích → obě mi pomohly (každá s jiným problémem).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.