Nejste přihlášen/a.
Když jsem odcházel trosku me bolela čelist. Ale odpoledne když jsem sel do prace už moc ne . A v patek me to začalo fakt bolet . Čelist. Když jim a nebo se chci usmát. A ted jsem objevil v puse tohle na obou stranách kde se dělal ten zákrok. Co to je? A mam navštívit lékaře a nebo ta bolest zmizí sama třeba za dva dny? : ( je to nesnesitelný
0x
Vidím tam aft. Ten bolí hodně několik dní.Můžete si koupit gel Mundisal, ten vám to znecitliví.
jo mundisal pouziva mala segra, boli to jak prase prej jak pri injekci do zubu takovy brneni ale aft ma za 3 dny pryc
Mundisal mám ráda, je to takový příjemný brnění v puse a chladivý. Chuť není nepříjemná. Vyzkoušejte. Třeba vám to vadit nebude jako malé ségře.
doplněno 05.11.17 19:17:
Vidím tam taky aft. To buďte rád, že nechodíte ke gynekologovi. Tam se dá taky něco chytit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.