Nejste přihlášen/a.
dobrý den, zjistil sem že sem hrozný puntičkář,všechno musím dokonalé, čisté a hlavně vzhedové dobré, dá se to nějak zamezit. Dík
Já jsem tak něco uprostřed a vůbec by mi nevadilo , kdyby se u mně tak jednou týdně nějaký puntičkář zastavil.Chcete - li se tohoto zlozvyku opravdu zbavit tak musíte trénovat. A to tak , že ze začátku jentak pohodíte třeba kapesník na stůl a necháte ho tam ležet celý den.Pak přidáte další věc třeba ponožku a tak budete pokračovat tak dlouho až z vás bude bordelář.
To je pravda, říkal jsem si, co je to za puntičkáře, když píše takhle a takto se vyjadřuje. Řekla bych spíš že je ňáký hlupák, nebo je mu kolem 13 let a v tomhle věku bych to tak jistě nevidela s tím, že chce mít všechno estetické. Uvidíme za pár let až bude mít rodinu, jestly mu to zůstane...
No nevím zda s tím jde něco dělat...s bordelářstvím se toho taky moc neudělá...
Ten návod od @ferda mi přijde dobrý...můžete to zkusit...:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.