Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem hrozný puntičkář

Od: tomas35 odpovědí: 11 změna:

dobrý den, zjistil sem že sem hrozný puntičkář,všechno musím dokonalé, čisté a hlavně vzhedové dobré, dá se to nějak zamezit. Dík

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusatka*
hodnocení

6x

Dobrý den,

nemusíte se obávat, puntičkář rozhodně nejste. Určite ne v pravopise ;)

tomas35
hodnocení

A JAK STE TO POZNALA?

celp*

Přečtěte si svoje příspěvky.

pt*
Dusatko,PT/stařenka/
pt*

Dusatko, já tam chtěla dát smejlíka s palečkem vzhůru, ale zmizel. PT

raadek*
Nic si z toho tomasi nedelej. Ja jsem naopak bordelar a nijak to neresim. Lidi jsou hold ruzni. R.
ferda1954*

Já jsem tak něco uprostřed a vůbec by mi nevadilo , kdyby se u mně tak jednou týdně nějaký puntičkář zastavil.Chcete - li se tohoto zlozvyku opravdu zbavit tak musíte trénovat. A to tak , že ze začátku jentak pohodíte třeba kapesník na stůl a necháte ho tam ležet celý den.Pak přidáte další věc třeba ponožku a tak budete pokračovat tak dlouho až z vás bude bordelář.

dani*

To je pravda, říkal jsem si, co je to za puntičkáře, když píše takhle a takto se vyjadřuje. Řekla bych spíš že je ňáký hlupák, nebo je mu kolem 13 let a v tomhle věku bych to tak jistě nevidela s tím, že chce mít všechno estetické. Uvidíme za pár let až bude mít rodinu, jestly mu to zůstane...

hodnocení

0x

důležité je moc neštvat vaše okolí, vy se s tím smíříte za cenu ztráty času při pilování všech nedostatků, abyste to se svým puntíkem dokázal přijmout. Já to mám stejné :-D Nějak nedokážu říci, to je dobrý, takhle to stačí a puntičkařím klidně 100x dokolečka dokud to není to pravé. Skoro úchylka *smich*

pepyk93*
hodnocení

0x

No nevím zda s tím jde něco dělat...s bordelářstvím se toho taky moc neudělá...*smich*

Ten návod od @ferda mi přijde dobrý...*palec*můžete to zkusit...:D

hodnocení

0x

A v hlavě? V hlavě to máte taky tak srovnané? *klik*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]