Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledam zenu

Od: peros odpovědí: 8 změna:
Chtel bych strasne holku se kterou bych mohl byt stastny ale kdyz se k nim chovam hezky mile tak mi prijde ze to tu holku odradi uz si nevim rady a hnusnej na ni nechci byt pomocte mi prosim

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Často vidím případy, kdy jsou kluci milí, hodňoučcí atd., ale jenom v případě, že s ní chtějí něco mít. A k jejím kamarádkám, které třeba nejsou tak pěkné nebo k jiným "nehezkým" holkám se chovají ignorantsky nebo škaredě. Plus ještě vybírají holky totálně mimo svou ligu a ty, které jsou "na stejné úrovni" považují za "hnusky" nebo s nimi nic mít nechtějí. Možná zkusit popřemýšlet, jestli toto taky neděláš - vybereš si nějakou krásku, a ostatní holky ignoruješ nebo se ti nelíbí - přestože nejsou ošklivé a dokonce mezi nimi může být nějaká, které se ty líbíš.

hodnocení

2x

Ještě je tu jedna věc a to, že čím víc budeš hledat, tím to bude horší. Na nějaký čas úplně vypust hledání ženy z hlavy a věnuj se svým zálibám. Moc se na to upínáš a tím to brzdíš, je to otázka energií, které tím blokuješ, tak to nech volně plynout.

doplněno 11.11.17 12:26:

Tu pravou nenajdeš, tu prostě potkáš, až to nebudeš už čekat.

hodnocení

0x

Nikdo nepíše, takže teda v prvé řadě musíš být v pohodě, to je z člověka vidět na dálku. Taky musí být člověk trochu usměvavý- já jsem starší kus a život mě naučil, že lidi, kteří se neumějí ze srdce rozesmát, radši nebrat. Ovšem tím smíchem nenyslím takové to hýkání, jako že je veselo - to dnes dělá hodně mladých. A taky nedělat ze sebe důležité hovado - bez urážky - dnes je prostě taková doba, že každý je důležitý a blabla ..., No, tak si to nějak přeberte.

rqwoo
hodnocení

0x

Mladé ženy padavky nechtějí, chtějí rebely a když se rokoukají, začne je tlačit věk a chtějí se usadit, padavkové jsou už zadaní. To je holt životní koloběh.

liska*
hodnocení

0x

Váš věk, prosím. // Jestli to milé chování není až příliš přeslazené, upjaté. Jestli z Vás nevyzařuje urputná snaha a oddanost. Není nad to být přirozený, pohodový a vtipný kluk, který má své klukovské zájmy a nevnucuje se. Rozdejte úsměvy, pochvalte účes a omluvte se, že byste s ní někdy rád na kafe, ale teď musíte na hokej, takže jindy. K tomu mrknout spiklenecky okem a nechat děvče, ať si to přebere, že je až na druhém místě za nějakým sportem.

rv*
hodnocení

0x

Holky nestojí o kluky, kteří jsou hodní, dělají, co jim na očích vidí a poslouchají na slovo. Takovou onuci jedině jako dočasnou náhradu, kterou při nejbližší příležitosti odkopnou.

lukastemiluje

ženy stojí o muže, kterého si budou moci vážit,nehledají pokorného slouhu,poslušného otroka, ale normálně sebevědomého jedince s vlastním názorem,vyrovnaného,a kterého se budou moci opřít,když bude zle, nemusíš je arogantně odbývat,být vulgární,ale také dát najevo trochu nepoddajnosti, to,že z nich nejsi hned vedle, myslím, z žen, a že ony jsou ty, které k tobě budou vzhlížet a samy přijdou. Ne nadarmo je Bůh rodu mužského. Hodně štěstí.

liska*
hodnocení

0x

Zadej vyhledat BEZpartnera - akce pro nezadané. Mají dobré recenze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]