Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navázání kontaktu

Od: petrm odpovědí: 3 změna:
Zdravím, Jelikož jsem na střední škole byl zamlklý a stydlivý, holky a já, to nešlo dohromady.. rozhodl jsem se s tím něco dělat.
Poslední tři týdny oslovuju holky, snažím se kdekoliv a kdykoliv, a samotné oslovení a navázání kontaktu mi už nedělá problém, mám za sebou i nějaké ty schůzky "z ulice", ale oslovuju vždy jen, když je kolem ní málo lidí, ne, když jsou kolem ní davy.
Zkrátka mám v hlavě nějaký blok, že když mě někdo uvidí a uslyší, jak oslovuju, tak něco bude špatně.
Máte nějaké rady, jak se tohoto problému zbavit? Dík :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nepřemáhejte se k ničemu. Bylo by to na vás patrné, myslím ta vaše stydlivost. Nechte vše na životě a situacích, které pro vás připraví. Uvidíte, že se najednou nebudete stačit divit.

len*
hodnocení

0x

Hledáte problém tam, kde není. Nejsem ženská, a většina ženských reakcí je mi dodnes záhadou, ale naivně, subjektivně si myslím, že i jí bude příjemnější, když Vám na osobnější věty, dotazy, bude moci reagovat bez dalších čumilů a uší... Dokonce je možné, že odpoví jinak, než by odpověděla před ostatními...

Ale obecně, pokud jde o seznamování i párový život, tak nemám žádné dobré zprávy. Když tak nad tím uvažuju, vlastně neznám ze svého okolí, ba ani z doslechu, ani jednu jedinou dvojici, která by byla zcela spokojená, šťastná, naplněná, věrná, atd.

Tak jen aby jste věděl, do čeho jdete...

tarantulee*
hodnocení

0x

Chce to trénovat, trénovat.. Nic jiného ti neporadím.

Měl jsem něco podobného, že jsem měl problém s komunikací s opačným pohlavím, tak jsem se rozhodl schválně chodit do situací, abych mluvil s holkama a různě jsem si s nimi snažil povídat. Po chvíli to už šlo samo..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]