Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Genitální bradavice

Od: angelinka* odpovědí: 4 změna:

dobrý den, léčím se už měsíc aldarou, ale bradavice né a né zmizet. Volala jsem své gynekoložce a ta má až do Vánoc dovolenou takže jsem objednaná až na leden. Takovou dobu to ale nevydržím a bojím se že se to ještě více rozroste. Myslíte že bych s tím mohla jít na kožní? a JAK VÁŽNÁ JE TATO NEMOC? Hodně se bojím rakoviny :( s přítelem jsem po celou dobu léčení styk neměla tak proč to nemizí?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

moxa*
hodnocení

2x

Dobrý den, gen. brad. bohužel patří mezi vleklé infekce. Vyléčit je vlastně nelze, virus je stále přítomen v těle, něco jako u oparu. Ale samozřejmě můžete být zcela bez příznaků. Na lék, který jste dostala, zřejmě nereagují. Určitě si dojděte na dermatologii, nebo lépe na DERMATOVENEROLOGII - tam je to přímo jejich obor, léčí pohlavní choroby. Pokud by se Vám objevovaly častěji, zkusila bych alternativní medicínu, homeopatii atd., protože s tímto virem si klasická medicína moc rady neví :(

Virus, který způsobuje bradavice, je jiný typ HPV, než ten , který způsobuje rakovinu. A pozor na přenos na přítele :(

Hodně štěstí v boji *mala*

hodnocení

0x

Tak snad ti pomůže toto:

divka-antikoncepce.wz.cz/...

lemar0
hodnocení

0x

Také jsem je měla. Rostou hrozně rychle a rychle se rozmnožují. Gynekolog mě poslal do nemocnice, kde mi je odstranili pod narkozou. Zbylo mi jich asi 5 a ty mi ostranil gynekolog v ambulanci tekutým dusíkem. Je pravda, že to hrozně bolí, seděla jsem na polštáři, abych vůbec mohla sedět. Ale zato jsem se jich zbavila. Doporučuji nic neodkládat a rychle jednat. Přeji brzké uzdravení.

malvinka*
hodnocení

0x

Obávám se , že Aldera nebude tak účinná a bez chirurgického zásahu se léčba neobejde a ani to není kolikrát konečná. Napadá mne zkusit stránky dědek bylinář Nový jsou tam vcelku zajímavé informace domnívám se , že za pokus to stojí. Ve vašem případě se jedná o poruchu imunity.

doplněno 12.12.09 15:39:

www.sexus.cz/clanek/1299-condyloma-accuminatum.html

doplněno 12.12.09 15:42:

www.bylinkar.cz/poradna/tema/10.html

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]