Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nepřijít o přítele

Od: trey odpovědí: 9 změna:
Zdravim chtěl sem se zeptat jsem kluk 20 mám přítele 30..lhal sem mu ze sem před ním nikdy neměl nic z jednou nejmenovanou osobou.. Nebyla to pravda jen sem se stidel přiznat.t. Dozvěděl sem se o té osobě dost nechutné věci...a nechtěl sem aby se to někdo dozvěděl že sem sním něco mel. Přítel nemůže přenést přes srdce že sem mu lhal. I když sem mu řekl pravdu já .. Poraďte mi prosím co mám dělat abych o něj nepřišel děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Naučte se žít tak, abyste se nemusel stydět říkat pravdu. Každá lež se stejně provalí. Dříve nebo později.

Proč týráte jeho i sám sebe? Nejdřív mu lžete, pak to na sebe naprášíte. Nedivím se, že je zklamaný a nevěří Vám. Nevěřila bych už taky.Kdybyste přiznal pravdu hned, bylo by to pro něj sice bolestné, ale musel by uznat, že jste férový kluk a dokážate přiznat pravdu. Takhle si o Vás myslí, že jste lhář a těžko Vám už bude věřit.

Je klidně možné, že o něj přijdete. Aspoň si budete pamatovat, proč. Kvůli lhaní. A v případném dalším vztahu se už podobného chování vyvarujete. Každá zkušenost je dobrá, tedy i ta špatná. Jaga.

trey
hodnocení

Psal mi že se che sejít myslíte že to znamená konec? Předem děkuji za odpověď

Pokud zájem o setkání vychází z jeho strany, myslím, že by se vztah ještě dal zachránit. Kdyby Vás už nechtěl vidět, neměl by zájem o setkání.

Musíte se ale připravit na to, že ten rozhovor peo Vás nebude příjemný. Hlavně už nelžete. Třeba se to ještě dá urovnat. Jaga.

trey
hodnocení

Moc vám děkuji za rady... Cítím se o něco klidnější. Nerad bych o něj přišel konečně sem potkal člověka se kterým má smysl být... Cítím se s ním jako jiný člověk byl jsem hodně uzavřený do sebe a on mě otevřel ukázal mi že se dá žít i jinak ne jen být sám daleko od lidí. Ještě jednou děkuji

hodnocení

2x

Zkus se mu pořádně omluvit, vysvětlit mu, proč jsi lhal a časem Ti snad odpustí...

iz*
hodnocení

1x

Co máte dělat? Omluvit se, zbytečně to "nerozmazávat" a už nikdy nezalhat (pošramocená důvěra se těžko získává zpátky). Zalžete-li znovu – třeba jen v maličkosti, ...

danka86*
hodnocení

1x

Já se divím, že se se svým kamarádem bavíte o takových věcech, s kým jste v minulosti něco měli nebo neměli. Je to minulost a uzavřená věc, nebo ne? Takové choulostivé věci z minulosti by se neměly vytahovat. Na takový dotaz z jeho strany jste ho měl nějak slušně poslat do háje a na nic mu nevysvětlovat - ušetřil byste si tím komplikace, které řešíte teď.

Ono slovem přítel se často myslí spíše partner ;)
trey
hodnocení

Není to kamarád ale přítel. Ono spíš šlo o to.. Že tu osobu známé oba dva... On se mě na to ptal jestli sem stou osobou něco mel.. Řekl bych mu pravdu. Šlo spíš o to že mi přítel vyprávěl o tom co je ten člověk zač .. No a já se stidel za to že sem něco mohl mít s takovou osobou proto sem to neřekl.. Pak sem kvůli tomu nespal že sem neřekl pravdu nakonec sem sebral všechnu odvahu a řekl sem mu to...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]