Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte někoho takového?

Od: karosak odpovědí: 6 změna:
Ahoj
Neznáte někoho z Liberecka kdo se zajímá o autobusy a nějaký ten autobus vlastní nebo je sbírá a je to jeho koníček?
Prosím zanechte mi na sebe kontakt nebo na něj.
Předem moc děkuji :)
doplněno 08.11.17 21:44: Můj mail jakubzelechovsky@gmail.com

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Miý Karosáku, pokud od někoho něco chcete, měl byste zanechat kontakt na sebe a nežádat, aby ten, kdo by Vám byl ochoten pomoci, zvěřejňoval kontakt na sebe.

Pokud jde o údaje dalších osob → obávám se, že nikdo není oprávněn sdělovat veřejně cizí kontaktní údaje. (Správně by Vám tu nikdo neměl předat kontakt na "třetí" osobu.)

Neberte to prosím jako kritiku. Jen jsem chtěla upozornit, že tímto způsobem těžko někoho najdete.

karosak
hodnocení

Už jsem tak učinil a doplnil jsem svůj email
iz*

K tomu hledání jsem si ještě vzpomněla na zájmová fóra vojáků, bývalých žáků/studentů některých škol, různých profesí... Neexistuje něco podobného pro lidi se zájmem o autobusy?

ronyx*
hodnocení

1x

Zdravím,
na dopravu všeobecně je zaměřený server K-report (články, tipy, muzea atd.), diskusní část fóra přímo k autobusům a trolejbusům je tady, zbytek už si najdete a možná i někoho takového, kterého hledáte, tam najdete (nebo se na něj doptáte). Jedno po rozkliknutí zaručuju - o zábavu (když nic jiného) na mnoho hodin pro lidi, které to zajímá, postaráno ;)
Jinak takových podobných (i když většinou méně obsáhlých) diskusních fór je jen po českém internetu více, stačí hledat ;)

nikdo*
hodnocení

1x

A co liberecký BOVERA Club? Nepomohl by?

kepler*
hodnocení

0x

Myslím, že takových fandů moc není, ale pokud ta osoba v odkazu není pro tebe od Liberce moc daleko, tak zkus získat kontakt zde:

kladensky.denik.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]