Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
hledám nějaké pracovní zkušenosti s Amazon - Dobrovíz. Jsem skladník a otáčet se umím. Zajímá mě pracovní tempo - zda se to dá zvládnout nebo budu vždy pod čarou mezi hříšníky, kteří nestíhají?
Našel jsem nějaké zkušenosti, ale rád bych zdejší, kde snad nebudou náboráři pro Amazon.
V rádiu jsem slyšel reklamu a dovětek "výše platu po odpracování všech naplánovaných směn" - co od toho očekávat? 24 hodin nonstop týden v kuse?
Děkuji za pomoc
Děkuji. Něco z toho jsem už viděl. Chtěl bych hlavně čerstvé a své zkušenosti nebo alespoň, že tam pracuje kamarád.
amazon. Je tady uživatel tlustoprd a ten psal, že tam spolu s manželkou pracují. Tak se registrujte a kontaktujte ho přes vnitřní poštu. Ale nedejte na jednu-dvě recenze. Já znám pár lidí, co tam pracují a je to tak napůl (někdo si chválí-je dost peněz, jiný nadává - je dost práce ). Pravda je, že se tam dají vydělat poměrně slušné peníze, ale za dost hodin.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.