Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Amazon Dobrovíz - zkušenosti

Od: amazon odpovědí: 4 změna:

Ahoj,
hledám nějaké pracovní zkušenosti s Amazon - Dobrovíz. Jsem skladník a otáčet se umím. Zajímá mě pracovní tempo - zda se to dá zvládnout nebo budu vždy pod čarou mezi hříšníky, kteří nestíhají?

Našel jsem nějaké zkušenosti, ale rád bych zdejší, kde snad nebudou náboráři pro Amazon.

V rádiu jsem slyšel reklamu a dovětek "výše platu po odpracování všech naplánovaných směn" - co od toho očekávat? 24 hodin nonstop týden v kuse? :-D

Děkuji za pomoc

Amazon Dobrovíz - zkušenosti

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

len*
hodnocení

0x

Já myslím, že je to tam zajímavé a bude to pro Vás cenná zkušenost :

solidarita.socsol.cz/...

ac24.cz/...

e-republika.cz/...

prvnizpravy.cz/...

halonoviny.cz/...

plus.google.com/...

amazon
hodnocení

Děkuji. Něco z toho jsem už viděl. Chtěl bych hlavně čerstvé a své zkušenosti nebo alespoň, že tam pracuje kamarád.

sebod*

amazon. Je tady uživatel tlustoprd a ten psal, že tam spolu s manželkou pracují. Tak se registrujte a kontaktujte ho přes vnitřní poštu. Ale nedejte na jednu-dvě recenze. Já znám pár lidí, co tam pracují a je to tak napůl (někdo si chválí-je dost peněz, jiný nadává - je dost práce ;)). Pravda je, že se tam dají vydělat poměrně slušné peníze, ale za dost hodin.

amazon
hodnocení

Děkuji. Ano výdělek slibují dobrý, ale čert ví za kolik je to odpracovaných hodin. Nezbyde než tam zajet poptat se. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]