Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest zubu po zakroku

Od: jitka* odpovědí: 2 změna:

Vcera jsem byla u zubare,mela jsem ustiplou stenu zubu stolicky,injekce me neucinkovala a u zubu bylo udelane zbrouseni a pak me zubar nejakou hmotou udelal modelaz zubu.Zub me stale boli,ze si musim brat leky,je to normalni,aby zub stale bolel?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

0x

Konkrétně vaši situaci můžeme těžko posoudit, ale třeba já jsem se proletěla přes řidítka a zakousla se do asfaltu. Ulomený přední zub mi opravila zubařka tentýž den, ale bolelo to ještě minimálně týden. Bylo to těsně k nervu plus ještě naražené. Jenže jak říkám, u vás může být vše jinak. Já měla úraz, vy tam klidně můžete mít zánět... Zkuste k zubaři zavolat a konzultuje přímo s ním. M.

svatopluk*
hodnocení

0x

Obecná rada: když bolest či obtíže do tří dnů neustoupí, vyhledat lékaře... V akutních případech neotálet

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]