Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
co si myslíte o článku Nikolajevův plyn? První zmínky jsou v roce 2015, ale narazil jsem i na článek datovaný roku 2017.
Může existovat plyn podobných účinků? Nepovedlo se mi ani najít jaký Nikolajev mu měl dát jméno.
Za poznatky budu vděčný.
Zdrogovaní lidé zvládnou ledacos, jsou známy případy, kdy na feťákovi leží 5 policajtů, ale feťák je tak naspeedovaný, že ho nemůžou uklidnit. Tělo je schopné křečí, kdy si samo láme díky svalovým křečím kosti. Ale v zájmu zachování vlastního psychického zdraví budu doufat, že toto je fikce.
Nedávno jsme to řešili na jedné skupině na FB. Podle mne je to HOAX, kterého se chytají lidé, co jim nedochází souvislosti. Je zajímavé, že nikdo nikdy nepřežil, ale pořád to někdo vypráví jako by tam byl. Všechny články o tom jsou jen jeden článek kopírovaný pořád dokola, žádný výzkum o tom není, žádné další články a informace, žádné reálné fotografie (byť jen třeba místa či oblasti kde k tomu docházelo). Když si člověk sečte 2+2, je to jasné. To ani nemluvím o tom, že kdyby člověk trošku měl povědomí o tom, jak funguje lidské tělo, pochopil by, že to z hlediska lidských sil není možné (když ani nejedli, pak jedli vlastní maso a i když se sami sežrali navzájem, tak dovedli běhat ... asi po kostech ...).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.