Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je Vysoká Škola Života?

Od: lila* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, kolegyně na fb má na profilu Vysokou Školu Života a vím že má maturitu... prosím, co to je za školu? Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

4x

Vysoká škola Života. Podobná škola by mohl být víkendový kurz obojího práva na Západočeské univerzitě v Plzni...

hodnocení

4x

Jak říkají ostatní... vysoká škola života je vyjádření, že největší učitel je život sám. Zažiješ takové situace na které tě ve škole nepřipraví a možná ani nemohou. Praxe (život) je často víc než teorie.

Když si dám do profilu, že mám vysokou školu života chci tím vyjádřit, že mám opravdu mnoho životních zkušeností. Neznamená to nutně, že jinou školu nemám. Je to spíš recese.

Co je Vysoká Škola Života?

hodnocení

2x

Vyjádřila bych to takto, velice stručně a jednoduše: Vysoká škola života je ŽIVOT SÁM.

jakul
Ti,co tvrdia,ze je to nieco dobre asi na internete vela casu netravia...je to presne ako napisal,davaju si to do profilu socky,cigani,fetaci,asociali,fasisti,ich tupe stetky a veskera zberba z realneho zivota co sa hanbi za to,ze ma akurat tak zakladku...cely net sa z toho vysmieva,rovnako ako z "pracuje v:materska ale urcite ne dovolena,pracuje v durex ako kontrolor kvality,pepino alebo byva v los angeles a pochadza zo sidney" toto si davaju do profilu socky s pristupom na internet...je to tak a nic viac v tom nehladajte...cely internet si robi z toho srandu a tu sa najde par tupcov co si myslia,ze je to nieco dobre :D tak si to dajte do profilu a uvidite,ako na vas ludia budu reagovat v diskusiach a ako vas budu brat vazne :D :D :D

hodnocení

1x
Dávají si to tam lidi, kteří jsou povětšinou blbci a neunesou, že žádnou školu nemají, tak že je naučil život...
Tím rozhodně nechci říct, že kdo nemá školu, je blbec ;)
doplněno 02.11.17 17:27: Tak to máme rozdílnou zkušenost :)
iz*

Nesetkávám se s tím u blbců. Spíše u lidí s nadhledem, kteří si umějí udělat legraci sami ze sebe...

majsterjoe*

Nesouhlasím ani s jednou škatulkou. Ani s blbci, a ani s lidmi s nadhledem. Pravdou je,že nejlepší školou je opravdu život sám. Ten dokáže naučit více než škola.

iz*

Obě škatulky se týkají lidí, které Mikihans i já potkáváme na Facebooku. V "mé společnosti" to sedí a věřím, že i v té u Mikihanse. V reálném životě je to samozřejmě zase jinak.

suncica

Mám vysokou školu, ale i tu vysokou školu života. Je pravda, že nás život naučí mnohem více bojovat a stát si za svým, když se setkáme s nepředvídatelnými a někdy dost složitými situacemi,. Prostě nás naučí být chytrými, ale jinak. V angličtině se tomu říká být street smart. Škola nás naučí jak být dobrými zaměstnanci, slušnými lidmi. Ale ne každý slušný a vzdělaný člověk se pak dokáže vyrovnat se světěm po škole, který je mnohem více chaotický a zmatený, než školní prostředí, kde je víceméně jistota a stačí být slušným a mít jedničky a ten dotyčný je pak v klidu. Podle mě je nejlepší zkombinovat obě školy, mít vysokou školu života a nějaké dobré vzdělání. Nejde o titul, ale mít opravdu hluboké znalosti z oboru. To se pak člověku žije:))

mate59
hodnocení

0x

Není to žádná vysoká škola,je to prostě sranda na FB.

aha
hodnocení

Hledala jsem to na googlu a neco mi to nalezlo v Praze..ale nic určityho..ja myslela že to exsistuje ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]