Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Keška - GC4RV7J - Dobře utajené ufo

Od: janac odpovědí: 3 změna:

Rok si lámam hlavu s touhle keškou geocaching.com/...
Kdo mi zjisti souradnice? popřípadně vysvětli postup řešení? díky
Ps: nepište že bych si to měla zjistit sama, moje kapacita mozku je omezená :D

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Snad mě nikdo neukamenuje,pomůžu,taky někdy potřebuji pomoc

N 49° 48.267 E 013° 24.718

nahnutý pařez

janac
hodnocení

Ahoj, muzu se zeptat jak si na to přišla? :)

hodnocení

0x
No,Zábělá,severně od Plzně,Krkavec je rozhledna (www.krkavec.cz), to Ufo je televizní vysílač ovšem nevím jaký,na mobilu se to špatně hledá.
Klíčem k řešení bude ten dědek,pokud zjistíte,kdo to je,půjde vyluštit i ta SMS zpráva.
Dolfík může být třeba Rudolf.
doplněno 02.11.17 16:21: Spíš mě napadá,že nikoli tv vysílač ale v souvislosti s cedulkou zákazu vstupu by se mohlo jednat o vojenský prostor a radar.
Ale to už asi fantazíruju.
doplněno 02.11.17 16:35: Jak je nadpis Additional Hints,při kliknutí na Decrypt se text opraví do češtiny.Kazdemu českému písmenu je přiřazeno písmeno jiné (uvidíte po kliknutí na Encrypt).
Sorry,už mi hlava nebere:)
doplněno 02.11.17 16:35: Jak je nadpis Additional Hints,při kliknutí na Decrypt se text opraví do češtiny.Kazdemu českému písmenu je přiřazeno písmeno jiné (uvidíte po kliknutí na Encrypt).
Sorry,už mi hlava nebere:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]