Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Citově prázdná/vyprahlá

Od: koke odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

nedávno jsem poznal jednu holku a občas mi přišlo, že se něco děje nebo něco dělám špatně. Nedalo mi to a prostě jsem se zeptal o co jde. Nakonec jsme se dostali k závěru, že je po předchozím vtahu citově prázdná/vyprahlá.

Já teď nevím jak si to mám vyložit a co se s tím dá vlastně dělat?.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Všechna taková slova a věty jsou zastoupením upřímnosti. Kdyby byla upřimná, pak by řekla, že jste ji nezaujal. Když chemie nebo srdíčko nebo co to je, promluví, pak je lhostejné naprosto všechno. A všechno jde stranou. Všechny bolístky a předsevzetí a zásady. Všechno zmizí a nemá žádnou důležitost. ;) Nepátrejte, neřešte. Nechce vás.

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, patrně od toho mnoho nečekejte. Budete slečně dělat "vrbu", stavět jí zpět na nohy a opravovat její sebevědomí - až ho opravíte, tak se zamiluje do někoho jiného. Zřejmě jste spíše její hodný kamarád, protože nechce být sama, ale zamilovat se jí zatím nejde. Zdravím!

hodnocení

2x

Dobrý den. Potřebuje čas, aby se vyrovnala s ukončením posledního vztahu.Tak jí ho dopřejte a netlačte na ni. Ještě není připravená navázat nový plnohodnotný vztah.

koke
hodnocení

0x
Takový malý doplněk
Jelikož měla v neděli narozeniny, ale já byl v práci, tak jsme se viděli až včera. Už předtím bylo naše psaní divný já chtěl vědět co se děje. Nakonec jsem se dozvěděl, že ji napsal bývalí přítel (jeho mamka je v nemocnici a ona s ní má dobrý vztah, tak chtěla vědět jak je na tom). Netuším jak konverzace probíhala, ale na dotaz jak to zvládá atd.. dostala odpověď, že hrozně a že se těší až odjede z Německa a konečně ji požádá o ruku. No protože z toho nebyla úplně venku asi ji to dostalo a sama přiznala že ji po dlouhý době se mnou bylo dobře, ale tohle vsechno mění. Ještě když jsme se pak videli, tak jsem si prostě zachoval chladnou hlavu při předání darku střelil vtip, že jsem vlastně nevěděl co ji dát a že jsem vybral něco co mi cvnklo do nosu (reakce na Popelku ajeden nás rozhovor) a dojalo ji to. Chvilku byla taková zvláštní atmosféra, ale pak bylo všechno fajn.

radajz*
hodnocení

0x

Evidentně pro ni není předchozí vztah už jen minulostí, takže nemá smysl s ní ztrácet čas. Kašli na ni, nic dobrýho z toho pro tebe nekouká.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]