Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nedávno jsem poznal jednu holku a občas mi přišlo, že se něco děje nebo něco dělám špatně. Nedalo mi to a prostě jsem se zeptal o co jde. Nakonec jsme se dostali k závěru, že je po předchozím vtahu citově prázdná/vyprahlá.
Já teď nevím jak si to mám vyložit a co se s tím dá vlastně dělat?.
Všechna taková slova a věty jsou zastoupením upřímnosti. Kdyby byla upřimná, pak by řekla, že jste ji nezaujal. Když chemie nebo srdíčko nebo co to je, promluví, pak je lhostejné naprosto všechno. A všechno jde stranou. Všechny bolístky a předsevzetí a zásady. Všechno zmizí a nemá žádnou důležitost. Nepátrejte, neřešte. Nechce vás.
Dobrý den, patrně od toho mnoho nečekejte. Budete slečně dělat "vrbu", stavět jí zpět na nohy a opravovat její sebevědomí - až ho opravíte, tak se zamiluje do někoho jiného. Zřejmě jste spíše její hodný kamarád, protože nechce být sama, ale zamilovat se jí zatím nejde. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.