Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Anonymní testování na HIV

Od: dan111 odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak probíhá anonymní testování na Hiv.. Co jsem četl tak budu mít přiděleny nějaký kód pod kterým mi vyšetří a pak výsledek bude do 24 hodin? A jak mi kontaktujou když je to anonymní? Je mi 17 a rád bych se ujistil že jsem se nenakazil.. Díky za odpověďi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fiser22*
hodnocení

0x

Záleží asi jak kde, u nás je zkušenost taková že ač je též psáno že dostanete přidělen anonymní kód, výsledem víte do jedé, dvou minut, z testu z krve z píchnutí do prstu. Ovšem, jistě jste se dočetl že tyto testy reagují na přítomnost protilátek a jsou "vypovídající" nejméně po třech měsících o rizikové "situace"

dan111
hodnocení

3 měsíce už to bylo a krajská hygienická stanice plzeň
doplněno 01.11.17 17:14: A ještě jedna věc když mi nebylo 18 nebudou chtít kontaktovat zákonyho zástupce nebo tak něco?
fiser22*

je to anonymní, čili by po vás neměli chtít ani datum narození, tudíž zákonného zástupce

hodnocení

0x
Hiv test si v dnesni dobe udelas sam doma.

dan111
hodnocení

Tak prej za anonymní chtějí 440 Kč
.. Akorát jsem se Zapoměl zeptat jesli Teda ty výsledky budou hned a nebo ne..

repkin*
hodnocení

0x

Řekni svému obvodnímu lékaři a on ti je nechá anonymně udělat. Pokud by jsi byl HIV, je důležité, aby to tvůj lékař věděl tak jako tak. Lékař ti odebere krev a nechá ji anonymně otestovat, pak mu pošlou výsledek a on ti ho sdělí. ;)

Mě to dělala doktorka v rámci preventivky, kde mi brali krev, tak vzala jednu ampulku navíc. Nic jsem neplatil a bylo to OK. Hodně štěstí ;)

dan111
hodnocení

Tak dneska jsem byl na odběrech a za týden si mám jít pro výsledky.. Předtím jsem měl s paní doktorkou takovej pohovor no tak uvidím.. Akorát jako naschvál na mě po 3 rokach leze nějaka angína...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]