Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vezmou mě do ochotnického divadla?

Od: lucia* odpovědí: 6 změna:
Chtěla bych se Vás zeptat, jestli by mě vzali do ocgotbického divadla,když nemám žádné herecké zkušenosti a právě tam bych je chtěla získat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jamesso*
hodnocení

0x
Měli by. Ochotnická divadla jsou složena z amatérských herců, neboli ochotníků. Což vy jste, takže nevidím důvod, proč by neměli :)

hodnocení

0x
Ochotnické divadlo je určeno právě pro lidi,kteří nejsou profesionální herci.
Hrají pro zábavu a samozřejmě,že pořádají i svá vystoupení veřejně.
---
Ačkoliv,teď mě napadlo,kvantum lidí z těchto spolků se stalo profesionály po vystudování konzervatoře,Damu,Jamu,Amu.

hodnocení

0x

Proč by nevzali, pokud budou mít v souboru místo právě pro vás a případně splníte další požadavky.

iz*
hodnocení

0x

Máte-li talent, netrpíte-li vážnou poruchou řeči a má-li divadlo požadavek na herečku Vašeho typu (má-li pro Váš typ nějakou roli), ...

hodnocení

0x

Víte o takovém souboru? Najděte ho a běžte se zeptat. *hej*

jabraka*
hodnocení

0x

I ochotníci jsou soubor dobrovolně se sdružujících lidí.Dostat se k nim je spíše záležitostí ochoty jejich kolektivu.Sám mám kamarády v ochotnickém divadle v Č.Budějovicích, dokonce tam sahnul i Troška a vybral je k účinkování v Kameňáku.Kdybych projevil zájem,mohl bych si s nimi zahrát.Jen jsem ke svým hereckým schopnostem až příliš skeptický.Takže jim rád zatleskám,když někdy do Budějic zavítám.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]