Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brnění nohou

Od: danner122 odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, včera ráno mi trochu začely místy Brnět nohy a během dne se to hodně zhoršilo a občas mi brnělo i někde jinde např. Na nose, ruka... Tedka ráno jsem myslel že to bude v pořádku ale jakmile jsem vstal tak to zase začelo a je to velice nepřímý.. Je mi 17 a bojím se... Ještě něco jsem vyčetl na netu. stefajir.cz/...
Se bojím jestli to nemám :( někdo nějaká zkušenost? Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nevím, jestli je to v tvém věku pravděpodobné, ale ve vyšším věku je nebezpečí cévních problémů. Na tvém místě bych tak jako tak zašel k lékaři.

72mona3*
hodnocení

1x

Kdyby diagnostikování nemoci bylo tak jednoduché (mrknout na net), tak bychom už nepotřebovali lékaře. Tak to nedělejte. Když mě bolí hlava, taky si mohu přečíst na netu, že je to nádor. *alene*

Může to být cokoliv. Od nervů až po alergii. Takže dokud vás neprohlédne lékař, žádnou paniku, jo? M.

mysdomaci*
hodnocení

0x

Zajdi si k lékaři, může to mís spoustu příčin, vyšetření ukáže, kde je problém, nemysli hned na nejhorší, může to být od páteře. Mé mámě teď sdělili, že má málo soli a proto jí brní nohy. Chce to vyšetření

hodnocení

0x

Ve tvém věku by se mohlo jednat o nedostatek hořčíku. Kup si v lékárně Magnesium. Ne to se spoustou prvků, ale to nejlevnější s vitamenem B.

danner122
hodnocení

Dobře.. Ještě jsem Zapoměl napsat že mám tourettův syndrom a tak 14 dní beru nové léky "Pregabalin Sandoz" tak jesli to nemůže být po nich.. Ale díky za odpovědi...

Tím Touretem jsi měl začít! *bum* Všechno zpět, co jsem napsala.Musíš k neurologovi, když už je problém se k němu dostat, zavolej mu.

iz*

Dannere, nepokoušejte se diagnostikovat sám sebe. Obraťte se na svého lékaře.

Vedlejší účinky léku byste měl najít v příbalovém letáku. Konzultovat byste je měl s lékařem, který lék předepsal. Poradit může i lékárník, ale toho lékaře neobcházejte!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]