Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vstavani ve stejny cas

Od: ostatni odpovědí: 7 změna:
Stava se mi asi od noveho roku velmi zvlastni vec. Neni to pravidlem ale budim se treba 5x do tydne v 10 30 presne na minutu. Krom toho treba nekdy vstanu drive ale zase pri prvnim pohledu na hodiny vidim 10 30. Ten cas vidim vsude. V televizi, v novinach, v praci, pri vstavani, na internetu. Neni pro me nijak zajimave to cislo ani symbolicke.
Uz nevim co delat, neobtezuje me to v zivote ale spise me to znervoznuje. Uz na me padly myslenky ze je to krom casu i datum 30.10. A mam celkem obavy zda to neni nejaka predzvest.
Setkali jste se s tim nekdy nekdo?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

1x

Také bych se chtěk budit v 10:30, ale to už musím být v práci tak jen závidím.

hm*
hodnocení

1x

A jdou ty hodiny vůbec? Neukazují 10:30 pořád? :)

Nehledal bych v tom nic tajemného. Je to sice trochu zvláštní, ale to je tak všechno. A časem se ten čas nejspíš aspoň trochu změní.

mysdomaci*
hodnocení

0x

Mám léta nějaké své vnitřní hodiny a ať jdu spát v kolik chci, budím se meti 5-6 hodinou. Pokud nemusím vstávat do práce, snažím se ještě usnout, ale spát do 10.30 by byla asi moje smrt. *smich*

ostatni
hodnocení

To ma hodne lidi. Mezi urcityma hodinama ale neslysel jsem nikdy o tom ze by se nekdo budil na minutu presne. A uz vubec ne kdyz to nikdy nemel.

hodnocení

0x

Když jsem ještě chodil do práce, na denní směny jsem vstával 5:20 a budík mi šel dost na nervy. Teď už pár let nepracuju, nicméně se stále i bez budíku budím v 5:20. Dokonce, když se v těch 5:20 vzbudím, jsem rád, že už můžu vstávat. Organismus si na to prostě za ta léta zvykl. Určitě v tom nehledám žádnou tajemnou předzvěst, či znamení, a s datem 20.5. to taky rozhodně nemá nic společného.

A v těch Vašich 10:30 už se mi obvykle chce zase spát :-D.

hcc
hodnocení

0x
Vyreste to tím, že si najdete práci nebo brigádu a bude po buzení v 10:30.

hodnocení

0x

Není na tom nic zvláštního - každý živý organismus má svoje "hodiny" a vy jste si je nějakým způsobem nastavil takto. I pes se hlásí stále ve stejnou hodinu o krmivo, i když nemá hodinky. Mimochodem, já se také budívám na minutu přesně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]