Stava se mi asi od noveho roku velmi zvlastni vec. Neni to pravidlem ale budim se treba 5x do tydne v 10 30 presne na minutu. Krom toho treba nekdy vstanu drive ale zase pri prvnim pohledu na hodiny vidim 10 30. Ten cas vidim vsude. V televizi, v novinach, v praci, pri vstavani, na internetu. Neni pro me nijak zajimave to cislo ani symbolicke. Uz nevim co delat, neobtezuje me to v zivote ale spise me to znervoznuje. Uz na me padly myslenky ze je to krom casu i datum 30.10. A mam celkem obavy zda to neni nejaka predzvest. Setkali jste se s tim nekdy nekdo?
Mám léta nějaké své vnitřní hodiny a ať jdu spát v kolik chci, budím se meti 5-6 hodinou. Pokud nemusím vstávat do práce, snažím se ještě usnout, ale spát do 10.30 by byla asi moje smrt.
ostatni
To ma hodne lidi. Mezi urcityma hodinama ale neslysel jsem nikdy o tom ze by se nekdo budil na minutu presne. A uz vubec ne kdyz to nikdy nemel.
Když jsem ještě chodil do práce, na denní směny jsem vstával 5:20 a budík mi šel dost na nervy. Teď už pár let nepracuju, nicméně se stále i bez budíku budím v 5:20. Dokonce, když se v těch 5:20 vzbudím, jsem rád, že už můžu vstávat. Organismus si na to prostě za ta léta zvykl. Určitě v tom nehledám žádnou tajemnou předzvěst, či znamení, a s datem 20.5. to taky rozhodně nemá nic společného.
A v těch Vašich 10:30 už se mi obvykle chce zase spát .
Není na tom nic zvláštního - každý živý organismus má svoje "hodiny" a vy jste si je nějakým způsobem nastavil takto. I pes se hlásí stále ve stejnou hodinu o krmivo, i když nemá hodinky. Mimochodem, já se také budívám na minutu přesně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.