Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Exekuce na účet

Od: luca* odpovědí: 1 změna:
Dobrý den. Měla jsem exekuci na účet. Po nastřádání peněz na mém účtě peníze odešly. Zjistila sem,že 17tis odešlo na účet vytvořený u ČSOB na mé jméno a který je určen pro exekutory.Z toho účtu odešly určité částky exekutorům. K dnešnímu dni mám již exekuce splacené,ale na tom účtu zůstalo asi 1500Kč. Zajímalo by mě,co s penězy bude,když jsou exekuce uhrazeny. K penězům já sama přístup nemám. Vrátí mi je zpět,propadnou státu nebo tam ty peníze budou viset? Děkuji za odpověď.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

matesj
hodnocení

0x
Informace by vám měla sdělit vaše banka,protože jistě postupuje dle nějakého soudního rozhodnutí(příkazu)...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]