Nejste přihlášen/a.
Má cenu žít s manželkou která mě neustále podezírá,je jedovatá,pořád rýpe a hledá chyby?Mám pár dobrých přítelkyň se kterýma si je o čem povídat.Manželku štve že si s nima přes den píšu,že jim popřeji dobrou noc,oni taky a doma je zle že mi v noci pípne telefon. Už ho ani radši nikde nenechávám volně.Věčné hádky že nemám čas na rodinu a domácnoust,že nepomáhám.Občas ji někdo upozorní anonymně a ona všemu věří,následuje výslech a mě už nebaví odpovídat.Občas jdu s někým na kafe nebo jedu do Prahy protože má některá kamarádka čas tak jede se mnou a doma když to zjistí tak je opět zle.Vadí vašim manželkám když si s někým píšete,když občas s někým jdete na kafe?Manželka je nezná a to ji asi štve nejvíc.Je na tom něco divného?Jsem celý den v práci a večer si chci odpočinout a opět řeči že se jen válím.
Vy jste s prominutím kokot. K manželce nemáte prostě respekt a to je celý problém.
Nemáte-li děti, nejlepší bude rozvod. Máte-li děti, nejlepší by bylo, kdybyste dostal přes hubu a vzpamatoval se.
"Doma si chci odpočinout"... Ne, vážně? Kdežto paní manželce se asi chce vařit, žehlit, uklízet.. To je náramná zábava. Asi si taky chce odpočinout, aspoň občas. Místo toho si vypisujete jak školáček přes mobil? Osobně si myslím, že problém není v manželce, problém ale není ani v tom jít s někým na kafe. Problém je v tom, že manželku nerespektujete, patrně ji už nemáte ani rád, a teď si jako správný srab hledáte zástupné důvody typu "búu, ona mne sekýruje, tzn. za všechny problémy může ona".
Kdyby si chtěla odpočinout tak nebude vymýšlet na víkendy blbosti jako vymalovat obývák, uklidit garáž atd. Dětem je 17 a 19let, ty chtějí jen peníze a stojí při mamince.Proč bych ji neměl rád?Mám ji rád.
Jestli ji máte rád, tak s tím přestaňte a začněte trávit čas s manželkou a né s kamarádkami na kafíčku. Proč radši nevezmete manželku někam na večeři? Vymalovat obývák, uklidit garáž, to je snad normální, ne? A když ne o víkendu, tak kdy by se to mělo podle Vás dělat? Jak příjdete z práce? A to je jen dobře, že dětí stojí při mamince, protože vy jste s prominutím idiot. Přečtěte si vše, co zde zaznělo a možná se Vám v hlavě rozsvítí.
A je to tady. Na pána leze druhá míza, SMSkami s přáním krásných snů to začíná a zasunutím končí. Manželka už se okoukala a opotřebovala, není třeba se jí nadále moc věnovat a tužit vztah, jen ať zajišťuje servis (chci si doma odpočinout) a drží hubu.
Třeba manželku pochopíš, když si představíš situaci přesně opačnou: Ty máš na krku domácnost a manželka má několik mužských kamarádů, se kterými si píše SMS, oni jí a ona jim denně navzájem přejí dobrou noc, chodí s nimi denně nebo obden na kafe/pivo, pokud manželka někam jede, hned ji doprovází některý z kamarádů, který má volno atd.
Takže otázka, co na to naše manželky, je mimo mísu, na místě je otázka, co bys ty v této situaci dělal v opačném gardu?
A mimochodem: Manželka nechodí do práce?
A co manželka, chodí s kamarádama na kávu a jezdí s nimi někam? Jestli ne, tak by s tím měla začít, abyste viděl, jaké to je.
Jestli tomu dobře rozumím tak,manželka Vám porodila dva syny ,kojila je ,starala se o ně,učila se s nimi současně se
starala o domácnost,nákupy,vaření,úklid, praní pro celou domácnost vč.Vašich připos..ných spoďárů,žehlení atd.
Zato Vy jste na tom tak špatně, že chodíte do práce,jezdíte s kamarádky do Prahy-neuvedl jste proč,pravděpodobně
vyhledáte nejbližší lavičku u Vltavy a vyprávíte si o počasí,nebo politice?Ale určitě je to tak,že za "kamarádky "platíte
v baru,či jiném podniku.To věřím,že se kolem Vás točí a kluci(synové)potřebují peníze,ale ono pak tolik nezbývá že?
No a za tohle všechno je Vaše paní jedovatá,podezíravá ,provádí na Vás výslechy-dělá jednu chybu ,měla Vám
pořádně pocuchat ksicht a s příruční taškou Vás z domova vyrazit.
Zapomínáte,že ž e n a je to nejdokonalejší co pán Bůh mohl stvořit-viz obrázek.
fero
Má cenu žít s manželem, který mě neustále podezřívá, je pořád jedovatý, pořád rýpe a hledá chyby? Mám pár dobrých kamarádů, se kterými si jde o čem povídat. Manžela štve, že si s nimi před den píšu, že jim popřeju dobrou noc, oni taky a doma je zle, že mi v noci pípne telefon. Už ho ani radši nikde nenechávám volně. Věčné hádky, že nemám čas na rodinu, na domácnost, že nepomáhám. Občas ho někdo upozorní anonymně a on všemu věří, následuje výslech a mě už nebaví odpovídat. Občas jdu s někým na kafe, nebo jedu do Prahy, protože má některý kamarád čas, tak jede se mnou a doma, když to zjistí, tak je opět zle. Vadí vašim manželům, když si s někým píšete, když občas jdete s někým na kafe? Manžel je nezná a to jej asi nejvíc štve. Je na tom něco divného? Jsem celý den v práci, a večer si chci odpočinout, a opět řeči, že se jen válím.
Davide, představte si, že tohle je zpověď Vaší manželky, jak jsem ji opsala od vás. Jak se k ní postavíte, co k tomu řeknete? Máme přece emancipaci, Vaše manželka klidně může trávit večery v Praze se svými kamarády. Proč ne? Co můžete Vy, ona může taky. Jen lituji děti takového sobce, pokud je máte.
Nejvíc mě vytočila Vaše poslední věta. Jste celý den v práci a večer si chcete odpočinout. Pokud jste soudný, vidíte, že i manželka je celý den v práci. Večer asi neodpočívá, jako Vy, ale vaří, žehlí, pere či píše s dětmi úkoly. Ovšem tatík, ten musí odpočívat. Ženská nemá nárok. Kdo by to za ni udělal? Leda, že byste jí najmul a platil hospodyni.
Jste samolibý sobec. Neměl jste se nikdy ženit a zakládat rodinu. V hlavě mi zní útržek krásné moravské písničky:
Ty jsi, DAVIDE, strom zelený, tobě nebylo treba ženy, ty budeš chodit po galánkách, jak ten holúbek po hambalkách...
Víc k tomu nemám co říct. Jaga.
Jak už tady zaznělo. Chtěl bych vidět Vás, kdyby vaše manželka chodila a psala si s nějakými chlapy, psali si dlouho do večera, přáli si dobrou noc, chodili spolu na kafe, oběd, pivo.. Asi by jste se choval stejně. Přál bych Vám to, aby jste zažíval to, co vaše manželka. Když už jdete na tu kávu s nějakou tou kamarádkou, tak proč s sebou nevezmete i manželku? A nebo jednoduše nechoďte s kamarádkama na kávu, nepište si dlouho do večera a bude to OK, samozřejmě pouze v případě, jestli Vám na manželce záleží, jestli ne, tak je to pak jednoduché -> Rozvod a budete si moci dělat, co chcete. Záleží to jen a jen na Vás.
40 na krku,spousta ,,kamarádek,, a 1.infarkt před vámi. Co jste čekal? Že se někdo postaví za vás? Pálí vás ,,dobré bydlo,,tak jen aby jste se nespálil!
Dobrý den. Já si myslím, že vás nikdo nenutí žít s manželkou, která vám nedopřeje trochu toho rozptýlení. Vaším prvním krokem, co uděláte, by měla být žádost o rozvod. Některá z vašich četných přítelkyň se již jistě na váš těší, až ji obšťastníte svou trvalou přítomností v její domácnosti. Ta hurá do toho - je to dilema, co? Kterou přítelkyni si vybrat...určitě vás bude chtít každá, na kterou prstou ukážete.
A já si myslím, že je tato otázka jenom hozený "červený hadr do arény". Teda jinými slovy smyšlený příběh pro vlastní zábavu a zadostiučinění, jak to lidé budou brát vážně a namáhat se s odpověďmi, na které ho ale už nebude bavit odpovídat. To už by pro něj bylo moc náročné, protože aby našel nějaký rozumný argument na dokreslení tak jednoznačně hloupé otázky, už nemá dostatek fantazie. Protože tohle mi doma dělat chlap se kterým bych žila, tak jednoduše vyletí ze dveří a víc mi přes práh nepřekročí. Vlastně tady jenom vypsal všechna negativa lidské povahy, na která si vzpomněl.
suzymon, možná náte pravdu. Někdy je opravdu hodně těžké posoudit, zda je otázka autentická, nebo smyšlená a někdo se prostě jenom baví. Dáváme zde rady podle našeho nejlepšího svědomí, předáváme dál, co se nám v životě osvědčilo a co nám pomohlo a víc se nedá dělat. Asi je to tak, že někdy dáváme rady zbytečně a někomu je to pro legraci. To už tak prostě je.
Zase na druhou stranu - možná si rady přečte někdo, kdo by je také potřeboval, jen se sám nezeptá, protože se třeba stydí nebo svými starostmi nechce "obtěžovat". I když se to nedozvíme.
Suzymon, nejhorší je, že já znám jednoho pána, který má navlas stejné názory jako tazatel. Manželka je mu dobrá pouze jako pečovatelka o domácnost (na kterou jí dává dost peněz), jinak si shání kamarádky - a uráží se, když mu někdo naznačí, že to není v pořádku.
Ildiko, já Vám věřím. Ale není Vám divné, že tento člověk už vůbec na nic nereaguje? A myslíte si, že by třeba zrovna ten pán kterého znáte, zadal podobnou otázku? A kdyby to udělal, myslíte si, že by se pak nesnažil přesvědčit ostatní, kteří by s jeho přístupem k životu nesouhlasili, že pravdu má on a že ta jeho maželka je jenom hysterická žárlivka a že my tomu nerozumíme? začal by nás tady přesvědčovat o té své zvrácené "pravdě", jenomže tento tazatel to má "na háku". Tento příběh je smyšlený a on v něm není nijak zainteresovaný citově. No ale to nevadí, alespoň jsme si mezi sebou popovídali.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.