Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím je zajímavá hra Farma?

Od: martina* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, čím je zajímavá on-line hra farma (Big Farm?)? Naše mamka (55 let) tuto hru hraje od rána do večera, pokud má možnost, někdy i 12h denně. Zajímalo by mě, čím ji mohla tato hra upoutat. Dívala jsem se, jak hra funguje, je tam i nějaký chat, ale hra mě osobně vůbec nezaujala a nechápu, co na ni vidí. Mamka nechala plavat všechny koníčky, domácnost atd.. a ničemu jinému se volném čase nevěnuje. Tuto hru hraje více jak rok, nic jiného ji nezajímá. Chodí do práce, ale máme neblahé tušení, že hru hraje i tam. Moc děkuji za Vaše názory. Martina

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Je to budovatelská hra - strategie. Strategie jsou vždy velký zrout času a obzvláště tyto hry jsou většinou dělané, že nemá smysl do toho civět celý den. Stačí pár kliků a můžete nechat hru hrát a po hodině dvou třech zase zase pár kliků. Je to typický model. Jenže někdo dokáže využit i čas mezitím neustálým vylepšováním a procházením zbytečností.

Vaše máma neprožila dětství v těchto hrách a propadla tomu až teď. Na jednu stranu se nejde divit. Buduje a stavění se jí daří, farma zkvétá, je fakt dobrá. Stačí ještě kousek a bude to zase lepší. A že by mohla telefon odložit? No jo, ještě tohle upravím a tohle změním a už toho nechám. Jejda, ještě tohle jsem chtěla... *vezen2*

Ve zkratce, dokud sama nepozná, že jí kvůli tomu utíká život a že je to jen hra - vlastně blbost, tak jí to asi nevysvětlíte.

Čím je zajímavá hra Farma?

sebod*
hodnocení

3x

Martino. Je to návykové, jako řada dalších věcí. "Prostě si ještě jednou zahraju a pak končím. No, tak ještě jednou a jdu ukízet. Páni, to je hodin, už nic neuklidím, tak si ještě zahraju ". Je to něco jako tady Poradna *smich*. Kolikrát tady listuju i v dotazech, kterým vůbec nerozumím*zed*. Farmu jsem taky hrála, je to docela zábavné, vůbec když se snažíš být ve hře nejlepší a prostě kolo neopustíš, dokud tomu tak není.

Jestli tomu mamka propadla tak moc, tak k ní musíte být tvrdí. Jako k malému dítěti. Máš na to hodinku a šmitec. Někdy je potřeba vyhledat odbornou pomoc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]