Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
od začátku zaří jsem šťastně zadaný se svojí přítelkyní. Během té doby jsme spolu byli na několika akcích, kde mám více kamarádů, kamarádek a já se v těhle situacích necítím úplně dobře.
Mám problém sám v sobě, jak vyvažovat pozornost mezi přítelkyní a kamarádama (teda převážně kamarádkama).
Např. teď příští týden bude maturitní ples, jde tam rodina, přítelkyně a 3 moje dobré kamarádky. Přítelkyně tam jde se svojí nejlepší kamarádkou a narovinu jsem jí řekl, že na tom maturáku bude tolik lidí, že se jí nebudu moct nějak extra věnovat, bude tam spousta přátel, rodina (představím jí rodině), ale taky moje kamarádky. Nechci aby žárlila, nechci jí dávat důvod, ale zároveň bych si po tancích s učiteli, rodinou a samozřejmě přítelkyní také zatancoval s kamarádkama "ploužák". Všechny tam budou mít svoje přítele (až na jednu), takže by to nemusel být takový problém, ne?
Je to můj druhý vážnější vztah, první byl před dávnou dobou (2 roky zpět) a to jsem v té době ještě neřešil.
Je mi 18 let.
Děkuji
Dobrý den, nestresujte se nebo si to vůbec neužijete. Pokud není Vaše přítelkyně zcela mimo, tak je jí to jasné a pochopí to - je to Vaše akce, Vaši kamarádi (i kamarádky), tak se jim musíte věnovat. Ostatně, když Vy budete tančit s jinou slečnou, tak ona bude třeba tančit s jiným pánem (což se na takových akcích běžně děje a není to nevěra). Samozřejmě, že s tou jinou slečnou při tanci nebudete moc intimní a budete si vědom toho, že tam máte "sledovačku". Myslím, že ani lehká žárlivost nemusí být na škodu (můžete na sebe žárlit trochu i vzájemně). Dejte si pozor na alkohol, abyste se kontroloval a nezapomněl zcela, že tam je přítomna i Vaše přítelkyně (hlavně ji tam nesmíte na konci akce zapomenout). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.