Nejste přihlášen/a.
Ahoj vsichni,
pristi tyden letim z Madridu do Barcelona (tudiz se jedna o vnitrostatni let). Mam koupeny letenky od Iberie, vse je zaplaceno, prisla faktura a takovej dokument, kde je carovej kod. Pise se tam, ze staci vlozit do check-in pristroje na letisti v Madridu.
Nikdy predtim jsem tyhle check-in masiny nepouzival, tak jsem se chtel zeptat, jak to funguje? Prilozim ten carovej kod, oskenuju pas a on mi vyjede boarding pass? Popripade bych byl rad, jestli nekdo ma zkusenost primo z letiste z Madridu a Iberii, jestli to tak funguje a muzu to tak udelat.
Predem diky za odpoved.
pokud si dobre pamatuji, zadny boarding pas ani nebudete muset mit. letel jsem loni na podzim s Iberii Madrid - Praha. ten carkovy kod mate jako letenku, lepsi spolecnosti ( napr Lufthansa) vam to poslou do mobilu. check in muzete provest jednak online 24h pred odletem, coz je asi nejlepsi. arianta, nestojite tak nikde v rade, jen na bezpecnostni kontrole, online je i tusim moznost si vybrat sedadlo (nekdy zpoplatnena) , nebo provedete check in primo na letisti - bud v kiosku nebo na prepazce, pokud si nebudete necim jisty. nic zaludneho v tom neni. snad jen ze spanele jsou mali a letadla Iberie maji jedny z nejmensich mist v letadle, ktere jsem kdy zazil. mam skoro 2m a ten 2,5h let jsem malem neprezil. a spanelsko je EU, staci obcanka, pokud samozrejme nepriletite ci neodletite mimo eu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.