Ahoj. Čím to je. Mám to poslední dobou je to čím dál horší. Cítím se hodně unavený. Většinou chodím spát od 23:00 do 1:00 . Vstávám nejméně za 8-9 hodin takže toho naspim hodně. Nebudím se a spím tvrdě. Ale ráno za prvně nemůžu vstát budík mě nevzbudí. Já ho tipnul a spím dále. Nic si z rána nepamatuji třeba vedle sebe přítelkyní něco povídám a za půl hodiny vstanu a vůbec ó tom nevím. Ale hlavně to vstávání když jdu na ranní třeba zaspim, zaspim do školy. Nemusíte někdo? Je mi 21 let, vážím 61 kg a studuji a chodím do práce takže se moc neflakam
Zkuste pomalu posouvat dobu, kdy chodíte spát, směrem dolů a budíka nechte tak jak je. Když se vám podaří vzbudit před zazvoněním, vstaňte a normálně fungujte jako každé ráno - pokud zbyde chvilka, něčím se zabavte, jen si nechoďte ještě "položit hlavu".
Zdá se mi, že jste "násilím" vzhůru v době, kdy tělo má odpočívat a ono se takhle brání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.