Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cestovní pojištění k platební kartě FIO banky

Od: karta odpovědí: 2 změna:

Fio banka nabízí k plat. kartě cestovní pojištění za 25,- Kč/měs pro celou rodinu. Protože často bez předchozího plánování někdo z rodin / nebo všichni / cestuje na Slovensko, uvažuji o zřízení tohoto pojištění. Jiné pojištění nikdo z nás nemá.

Má někdo zkušenosti s týmto pojištěním? Zřídili byste si tohle pojištění pro běžnou návštěvu Slovenska? Nejde o vrcholové sporty. Děkuji za přínosné informace.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Na Slovensko si jiné pojištění neaktivuju. RB banka to má taky ke kartě asi za 30 korun a stačí to aktivovat před půlnocí před odjezdem. Přece jen se ze Slovenska léčebné naklady většinou omezí na převoz do první nemocnice v Čechách a neni problém se s doktory dorozumět. Přečti si dobře podminky pojistné smlouvy, hlavně výjimky z plnění a klidně do toho běž. Na dovolenou do Chorvatska se přece jen snažím vybrat něco "bytelnějšího" ale to už mívá cestovka.

jess
hodnocení

0x
Jedním slovem Nedoporučuji!
Pojištění jsme si s přítelem sjednali před cestou do Kanady a bohužel toho lituji ještě do dnes. Nejen, že mi pojišťovna neproplatila ošetření u lékaře a vše jsem se musela platit z vlastní kapsy tak i po příjezdu zpět do ČR při předložení pojištění pro VZP při obnovení mého zdravotní pojištění mi toto pojištění nebylo uznáno a bylo vyhodnoceno jako nekvalitní a nepoužitelné a tak jsem zpětně musela zdravotní pojištění doplácet.
Prosím Vás vyvarujte se tohoto levného pojištění přes platební kartu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]