Nejste přihlášen/a.
Katko, zeptám se možná hloupě, ale proč prohlížíte cizí zprávy na fb? Pokud ve vztahu chybí důvěra, pak je něco špatně. Ty zprávy nevypovídají vůbec o ničem, takže já bych z toho žádné závěry určitě nedělala a netrápilo by mě to. Ale Vás zřejmě ano, červíček pochybností hlodá...? Pak si o tom s přítelem promluvte, ale jak mu vysvětlíte, že mu šmejdíte v soukromí?
Vždycky se to stane "náhodou".
Vy se nestýkáte s nikým, koho jste znala před vztahem s tímto přítelem?
Jinak - ty zprávy jsou velmi nevinné, vykašlete se na to.
Tohle se nedělá a ani bych to neřešila. Každý máme okruh svých přátel a vztah je o důveře. Já mám své přátele, můj přítel kamarádky a bývalé přítelkyně, ale je to o důvěře. Horší je, když potřeba sděloval, povídat si, komentovat, rozerbírat svoji situaci přeroste v situaci, kdy jedinec všechno řeší s cizími lidmi a ne s tím, kdo je vedle něho. Pokud vztah funguje, radím zatnout zuby, příště to nedělat a přenést se přes to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.