Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zprávy od jeho bývalé přítelkyně

Od: katka23 odpovědí: 8 změna:
Prosím o radu co by jste dělali pokud by jste našli na fb svého přítele měsíc staré zpravy od jeho bývalé přítelkyně? Nebylo tam nic konkrétniho od tam bylo: To nic. Nic se nestalo :). A pak dvě zprávy na nějake písničky. ( jde vydět že si před tím psali je to jako useklí)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Katko, zeptám se možná hloupě, ale proč prohlížíte cizí zprávy na fb? Pokud ve vztahu chybí důvěra, pak je něco špatně. Ty zprávy nevypovídají vůbec o ničem, takže já bych z toho žádné závěry určitě nedělala a netrápilo by mě to. Ale Vás zřejmě ano, červíček pochybností hlodá...? Pak si o tom s přítelem promluvte, ale jak mu vysvětlíte, že mu šmejdíte v soukromí?

katka23
hodnocení

Stalo se to náhodou. Šla jsem na PC a přitel se zřejmně zapomněl odhlasit
doplněno 23.10.17 09:35: Ano,ale to divné když se rozchszeli ve zlém a ona mu i dlužila peníze

Vždycky se to stane "náhodou".

Vy se nestýkáte s nikým, koho jste znala před vztahem s tímto přítelem?

Jinak - ty zprávy jsou velmi nevinné, vykašlete se na to.

iz*

A té "náhodě" jste jenom "trošku" pomohla... Měla jste partnera v pravém horním rohu odhlásit a ne si číst jeho zprávy.

K otázce: Máte, co jste chtěla, číst něčí zprávy se nevyplácí. Když jste si "uměla poradit" s účtem svého partnera, zvládnete si poradit i se zprávami.

hodnocení

2x
vubec bych to neřešil

mysdomaci*
hodnocení

1x

Tohle se nedělá a ani bych to neřešila. Každý máme okruh svých přátel a vztah je o důveře. Já mám své přátele, můj přítel kamarádky a bývalé přítelkyně, ale je to o důvěře. Horší je, když potřeba sděloval, povídat si, komentovat, rozerbírat svoji situaci přeroste v situaci, kdy jedinec všechno řeší s cizími lidmi a ne s tím, kdo je vedle něho. Pokud vztah funguje, radím zatnout zuby, příště to nedělat a přenést se přes to.

eivlis*
hodnocení

1x
Taky bych to vubec neresila.. Je to tak, ze pokud nekdo zahnout chce, tak stejne zahne a neduvera nicemu nepomuze a prave naopak vztah likviduje.Radeji pestujte ve vztahu duveru, protoze to je zaklad zdraveho vztahu.Nereste nesmysly, ktere vidite na pc, protoze to o nicem nevypovida..

danys*
hodnocení

1x

Dal bych si facku a příště bych nikomu do pošty nečuměl! A že se to stalo náhodou? Podle vašeho vysvětlení by se i dopis otevřel náhodou *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]