Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevíte, co může mít s nohou?

Od: patrik* odpovědí: 10 změna:

Chci se zeptat, nevíte co můj spolužák může mít s nohou? už dva roky ho trápí problém s jednou nohou. Jednou za čas mu dávají na nohu ortézu, např. na měsíc. Trochu ho bolí, ale zlomenou jí nemá, spíš bude problém uvnitř té nohy, něco s kostí,nevím. Dokonce ani on neví a ani doktoři neví co s tím vlastně má. Nevíte, co s tím může mít?

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Doktoři NEVĚDÍ

hodnocení

0x

Patriku,Váš dotaz je jaksi mimo mísu a to vzhledem k tomu,že nikdo nic NEVÍ.

A myslíte si,že my máme křišťálovou kouli a vidíme do útrob vašeho spolužáka?

Koule,koule,co nám povíš?

Snad vazy,snad šlachy...

Ahááá,ale jsou to pouze dohady *nevi*

still10k*
hodnocení

0x

Doktoři to samozřejmě ví, ale protože je to tajemství, tak to nikomu neřeknou. Ale já to vím taky, tak ti to prozradím, je to samozřejmě ucpaná čakra. Navrhuji navštívit nejbližšího indického guru. Nejlépe v jeho domovině.

To jako že jenom jeden doktor to ví?

still10k*

Počítám, že jeden, max dva. Ale oni jsou všichni za jednoho, jeden za všechny, takže jeden nikdy neví. To nevědíte?

To si nerozumíme. Když ví, tak jeden. Dva už vědí. Anebo si rozumíme a jen se tváříte?

still10k*

Samozřejmě, že si rozumíme. Když to ví jeden, tak ten druhý taky. Vždyť to říkám, že jsou jeden za všechny a všichni za jednoho. Pokud tedy nejsou konkurenti v ulici, že mají ordinace kousek od sebe. Pak je možné, že jeden před druhým diagnózy pacientů tají. *plac*

Prosím vás, vy opravdu nechápete, o čem mluvím, nebo si ze mne děláte kozy? Tak polopatě: mně je v těchto souvislostech úplně jedno, jaké mají doktoři znalosti či charakterové rysy. Co mi není jedno, je prznění češtiny. Tvar "ví" je třetí osoba singuláru slovesa vědět a tak ho mohu vztáhnout jen k jednomu doktorovi: doktor ví... Mluvím-li o více lékařích, musím použít plurál a napsat "doktoři vědí..."

doplněno 21.10.17 20:12:

Spíš si opravdu děláte legraci, však jste mi to i napsal, a taky bych to moc nerozmazával, ono to opravdu nemá cenu, ale když už jsne se dostali tak daleko... A nemyslím si, že někoho přesvědčím původně jsem si chtěl jen rýpnout, výjimečně, většinou na to kašlu, ale občas to nevydržím.

still10k*

A já si trochu rýpnul do toho rýpnutí *smich* Teď zase můžu očekávat, že si někdo rýpne do mě. To je prostě koloběh *mir*

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 21. 10. 2017 21:00:25
Ale odpovědi jsou úplně mimo dotaz tazatele...

liska*
hodnocení

0x

Tak se spolužáka zeptej. Snad mu vysvětlili, proč mu ortézu nasazují. Jestli o tom ale sám nemluví, tak se moc nehodí to z něj páčit. K čemu Ti to bude?

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]