Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak oslovit servírku která se mi líbí

Od: petrsedlak odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, chodím na obědy do jedné restaurace kde se mi líbí servírka. Rad bych ji nejak oslovil a dal najevo že se mi líbí. Jenže, vždycky tam jsem s kolegou, je tam dalších 5 servírek, moc lidí tam chodí. Jak byste to udělali vy kdyby jste se nechtěli ztrapnit před kolegou a ostatními lidmi v restauraci?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tarantulee*
hodnocení

0x
Z jakého důvodu by jste se ztrapnil? Na tom, že se vám líbí žena je něco trapného? Normálně příště vemte třeba růži a až vás bude obsluhovat, tak ji vytáhněte a dejte ji to a řeknete, ta je pro vás, nic na tom není. Taky ji můžete dávat dýško. Je toho spousta, jak ji to dat na jevo, nebo se ji zeptejte, kdy má volno a jestli nechce zajít na večeři.

hodnocení

0x

Jak říká tarantulee. A zbytek vyřeší ona za vás, až vám řekne, že má stálého partnera nebo dokonce manžela a dítě;)

liska*
hodnocení

0x

Slečno, Vy nenosíte vizitku firmy? Já, že bych si rád přečetl Vaše jméno. Když se zeptá, k čemu Vám to je, tak že Vám bude víc chutnat, když budete vědět, kdo Vám ty knedlíky nosí. Prostě lehký humor, aby si Vás nejdřív zapamatovala. Pak ji můžete snáž příště oslovit. Chlapy, co jsou s Vámi, maximálně krátce pobavíte. Vemte to zvesela, a s nimi nic nekonzultujte, neříkejte jim , že jste se do ní zakoukal, aby si Vás pak nedobírali a ještě se někdy blbě před ní neprokecli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]