Nejste přihlášen/a.
dobrý večer, prosím vás, za jak dlouho by měla asi tak dorazit platba příjemnci zaslaná poštovní poukázkou C (zaslání v rámci ČR)? Posílal jsem v úterý a příjemce mi tvrdí, že dnes v pátek nic nedorazilo. Částka je navíc do vlastních rukou.
Jakým způsobem je možné tu platbu dohledat? Mohou to jen na poště, nebo to jde taky online, třeba podle podacího čísla, kde se nyní nachází? Jakým způsobem pak probíhá reklamace na České poště?
Děkuji
pokud si zadáte česká pošta sledování zásilek, tak tady přesně po vloužení podacího čísla zjistíte, co se se zásilkou děje.
jenže tohle není zásilka, to je platba hotovost - hotovost. A na těch stránkách pošty po zadání podacího čísla platby se mi zobrazí, že zásilka není v evidenci?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.