Nejste přihlášen/a.
Mám o dvanáct let mladšího bráchu, včera ,když jsem se stavil u rodičů , mě robin říkal, že vlezl rodičům do ložnice a oni byli v nejlepším, no,takhle to sice neřekl, ale je docela vyplašený, co viděl, z dětství si pamatuju, že rodiče byli poněkud vášnivější, já je sice neviděl, ale pravidelně slyšel... Co mám robinovi říct? Je mu trpeve šest, mám si promluvit s tátou? A le, vždyt mě bude trapně.
9x
V první řadě vysvětlete bráchovi, že když leze k rodičům do ložnice, měl by se naučit klepat. Aby nedocházelo k těmto trapným situacím pro obě strany.
3x
Našla jsem na trhu moc pěknou knížku, která se jmenuje Jak děti přicházejí na svět a vše je v ní moc hezky popsané, včetně ilustrací.
Když se ve svém věku o sexu stydíš promluvit s rodiči ty sám, tak co teprve bráška. Možná bych se ideálně být tebou rodičům svěřila a řekla jim, že je možná čas to bráškovi vysvětlit nebo z toho nedělej tabu a bráškovi to můžeš úměrně jeho věku vysvětlit ty. Třeba se nebude před tebou tolik stydět zeptat se co ho zajímá..
2x
Dobrý den, já jen nechápu. když rodiče vědí, že mají doma malého průzkumníka, proč se v ložnici před souloží nezamykají. Řekněte otci, ať před jistou situací otáčí klíčem v zámku u ložnice neboť není v bytě sám a "nepřítel" nikdy nespí a je zvídavý. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.