Nejste přihlášen/a.
Hezký den,
platí v zemích evropské unie stejná norma pro číslování velikosti bot?
Tedy že když si v jedné zemi koupím 45-ky,tak o stát vedle si nemusím kupovat třeba 47-ky aby mi sedly na nohu.
Tohle se mi totiž včera stalo a prodavačka mi tvrdila,že ten výrobce má své číslování.
Díky za informaci
platí v zemích evropské unie stejná norma pro číslování velikosti bot?
Tedy že když si v jedné zemi koupím 45-ky,tak o stát vedle si nemusím kupovat třeba 47-ky aby mi sedly na nohu.
Tohle se mi totiž včera stalo a prodavačka mi tvrdila,že ten výrobce má své číslování.
Díky za informaci
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
72mona3*
0x
To ani nemusíte jezdit o stát vedle.
Před pár lety jsem si pořídila pravé české Botasky. BotaS in City... stálo na plakátu. O rok později jsem si pořídila v tom samém střihu Botas na bowling, jen už to nebyla ta vymazlená řada. No, každé mám jinak velké. Přestože by měly být vyráběné na stejném kopytu, evidentně nebyly. M.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]