Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte, prosím, o někom, kdo by za úplatu vystál frontu před Divadlem Járy Cimrmana a byl schopen zakoupit mi 4 vstupenky na leden, příp. únor 2010 na hru České nebe? Před lety nám takhle "pomáhal" jeden vitální důchodce, ale bohužel už není mezi živými. Předprodeje probíhají buď příští ÚT 15. 12. (na leden) nebo 19. 1. (na únor). Jde o to, že pokladna začíná vydávat pořadová čísla od 8 hod. ráno, ale je bezpodmínečně nutné stát tam už tak od 5 hod. ráno, jinak se na člověka nedostane řada. Na ta pořad. čísla se odpoledne od 16.30 hod. vydávají, resp. prodávají u pokladny vstupenky. Nevěděli byste, prosím, o někom spolehlivém? Děkuji!
Divadlo Járy Cimrmana je v tomhle výjimečné - neexistuje možnost koupit si vstupenky jinak než vystáním si fronty před divadlem (žádné jiné formy předprodeje nejsou umožněny kvůli obrovskému zájmu), resp. vlastně teď po novu je možné koupit si začátkem každého měsíce pár vstupenek prostřednictvím internetu - ovšem jedna vstupenka stojí 1.000 Kč! (aby se předešlo "kupčení" s lístky), a to je pro mě finančně jinde... Jediná další možnost jak přijít k vstupenkám na JC je být sponzorem a dostávat čas od času sponzorské volňásky.
doplněno 08.12.09 16:11:Tak přesně po 10 min. od schválení inzerátu na brigady.jobs.cz se mi ozval první dobrovolník, takže jsem zase tu svoji nabídku přivýdělku hned stáhla. Ještě jednou díky za tip - mě by to nejspíš nenapadlo.
To nelze, protože jedna osoba může celkem koupit maximálně 4 vstupenky a za ty roky jsem ještě nenašla nikoho, kdo by tuhle možnost nevyužil sám pro sebe.
to je stejně divný systém. jednou jsem byl též vyslán, že prý tam musím být brzy ráno, přišel jsem asi v 8 hodin, zjistil, že had končí asi tři ulice od divadla, zavolal dotyčnému že to nemá cenu a šel jsem.
Proč se musí stát dvojí fronta nejprve na čísla pak na lístky, proč rovnou neprodávají lístky? Pro mimopražské je to téměř na dva dny dovolené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.