Nejste přihlášen/a.
Prosím o jakékoliv zkušenosti. Jsem již bezradná a nevím kam se obrátit. Loni v říjnu jsem měla velice emočně vypjatou situaci. Následující den mě během několika minut začalo bolet v podkolení. Časem se bolest stěhovala na přední stranu kolene. To bylo i mírně oteklé a noha směrem ke kotníku též. Prošla jsem spousty ortopedů, bylo děláno spousta rentgenů a přišli jen na artozu I.stupně. I po dobu žilních infuzí se stav neměnil. Otupí mne jen Oramelox, ale to si myslím, že není řešení. Teď po roce jsem ze zoufalství začala brát Wurmex. Dvě tablety každý den. Po 10 dnech bych mohla říci, že bolest je tak čtvrtinová. JENŽE! Bolest se objevila v zádech v pravém podžebří (jako zaražený vzduch v plicích) a bolí i zepředu pod žebrem. Nemohu se nadechnout ani spát v jiné pozici, než na pravém boku. Jinak nevydržím bolestí. PROSÍM, neví někdo o co by se mohlo jednat? Trvá to již týden a žádná změna. Díky za odpověd!
V pravém podžebří vpředu a až do zad se promítá žlučník. Zajděte k lékaři a nechte si udělat sono žlučníku. Ten když se vyčistí, tak kolikrát pominou i kloubní problémy. Chtělo by to celkovou detoxikaci. Hodně pijte, omezte těžká jídla, uzeniny, kávu, chipsy, zákusky, sladké tyčinky... Nějakou dobu zkuste být veganem. Hodně různé zeleniny syrové i vařené.
Pokud jde o kolenní klouby, tak ty hodně ovlivňuje kondice ledvin. Proplachujte se vodou, dobrá je s citronem, nebo čaj z petrželové natě. A choďte na čerstvý vzduch .Zhluboka dýchejte. Prostě zkuste změnit životní styl.
Je pravda, že před asi osmi roky mi našli 9 kamenů ve žlučníku. Paní bylinkářka zase řekla, že je to bahno. Brala jsem nějaké bylinky, kapičky a čaje a bylo to bobrý, bez záchvatů. Je možné, že se to vrací. Čím je nejlepší čistit?
Pokud už jednou byly problémy se žlučníkem, tak se zpravidla vrací. Lékař Vám nabídne řešení, podle výsledku vyšetření. Vy už můžete zatím držet jaterní dietu / v játrech se žluč tvoří/. Doporučuje se omezit živočišné tuky, smažená jídla, omáčky, tučné sýry, uzeniny, máslové pomazánky, čokoládky a krémy. Vynechat alkohol. Káva nevadí.
Denně si dávat zeleninové saláty pokapané citronem a rostlinnými oleji / olivový, sezamový, lněný ap./, vařenou zeleninu a ovoce. Výborná je šťáva z ředkve, denně skleničku. Koupíte černou ředkev, nakrájíte na kolečka do mísy a promícháte se lžicí medu. Ta šťáva je přímo léčivá na žlučník. Příznivě též působí kroupy. Ty lze uvařit v lehce osolené vodě, posypat sojovým nápojem Zajíc a zbytek si dát do zásoby do krabiček. Ještě denně hrst ořechů / ne arašídy/. Dělával se čaj z kurkumy. S tím opatrně v akutním stadiu. Jinak jsou výborné čaje z heřmánku a pampeliškový čaj nebo z lékárny žlučníková směs.
Všude kolem se vyrojily jako houby po dešti různé drahé přípravky na parazity v těle a jejich výrobci se nám snaží nakecat,že jsme všichni plní parazitů! Ukazují nám střeva a srdce plné parazitů,jenže na jiných stránkách to zase vyvracejí,že to srdce je vlastně srdce prasečí,že je nejvíce podobné lidskému.Ty reklamy jsou nechutné a já za sebe říkám,že to jsou výmysly a nevěřím jim.Je to zase nápad ,,vychytrálků,, jak z důvěřivých lidí vymámit peníze.Budu se muset zeptat na roční periodické prohlídce lékaře,proč mi ty ,,antiparazitika,, už dávno nedoporučil? :--))
Nedávno v Tv mluvil jeden mikrobiolog, že mikroorganismů v těle a na těle, máme 3x víc, jak vlastních buněk. A že to k nám patří. Kolikrát jsou v symbioze, viz.střevní mikroflora nebo roztoči, co se živí opadanými kožními buňkami.
Horší jsou ty velké potvory, které mohou způsobit perforaci nebo se usadit v orgánech či tělních dutinách. Otázka je, jak časté to je. Lepší nevědět a baštit česnek, dýňová semena a občas pálivé pokrmy.
Existují na ně přístroje, frekvenční generátory. Asi před 25 lety jsem si jeden takový domácí přístrojek zvaný Zapper přivezla z Německa, kde ho měli v rodinách docela běžně. /U nás nepřipadal v úvahu./ Jen ten návod se musel přísně dodržet, co se připnutí elektrod, nastavení frekvencí a dodržení časových limitů týká. Tehdy, když to přišlo i k nám, vyvolalo to diskusi a pochybnosti. Lidé si vyměňovali zkušenosti a mnozí zpochybňovali účinnost Zapperu. Tehdy se ozval jeden sládek z laboratoře jistého pivovaru, že pod mikroskopem vidí, jak určité frekvence likvidují kvasinky v petriho misce. O těch frekvencích to je především, neboť na každou potvůrku platí něco jiného. Dnes vím, že s tím pracují někteří léčitelé. V Praze je ústav na tomhle principu založený, ovšem to jsou přístroje! Asi pro vyvolené. Laikovi bych samoléčbu nedoporučovala,
On zdravý organismus by tohle měl v běžném životě a příznivém prostředí uržet sám v rovnováze. Máme jistou imunitu. Ale stresovaný člověk se špatnou životosprávou to parazitům usnadňuje.
Liško, nerozumím vám. Tohle všechno všichni víme, ale najdou se tací, kteří se vyděsí. A tohle právě děláte vy. Snažíte se tazatele vyděsit a potvrdit mu, že je dobře, že podlehnul reklamám a za poměrně velké úpeníze si likviduje játra? Schválně, řekněte, co proti střevním parazitům děláte a užíváte vy?
Mono, díky! Přesně tak.
Já nikoho neděsím, jen nabádám, abychom parazitům, ale i plísním, bakteriím a virům nechystali vhodné prostředí.
Ano, to bylo ještě v mezičase. Na jaře jsem jezdila do Prahy do IPM (institut přírodní medicíny), asi 4 x návštěva. Skončila jsem - nikam to nevedlo, ani mi neřekli co, proč a co s tím. Každá návštěva za 2.000,- To bych musela ještě do další práce. Stejné, jak doktoři. Nevidím jediný důvod, proč by měli pacienta vyléčit. Vždyť by přišli o kšeft. A těch opravdu poctivých, těch je jak máku. V celostní medicíně vidím veliké +. Vše souvisí se vším. Syn měl 4 měsíce horečky, ležel na dětském. Všechna vyšetření včetně kardio v Praze negativní. Nakonec kolonoskopie 2x - negativní. Ale to vyčištění střev! A byl konec. Ani primářka nedokázala zdůvodnit. A tak to je. Cpali ho 3x denně Brufenem a nakonec pomohl Švejk.
Nejlepší je se obrátit znovu na lékaře, než naslepo experimentovat. Taky jsem měl dlouhodobé subjektivní problémy na plicích, podstoupil řadu vyšetření - rentgen, odběry, ultrazvuk s negativním výsledkem. A až pak jsem vzal proti parazitům to, co dávám zvířatům doma (10x tableta Biheldon přes ebay) a po zvýšené teplotě jsem byl do dvou dnů v pořádku. Ale možná to byla náhoda.
rv
Myslím že to nebyla náhoda, dle některých lékařů je již stará známá věc, na kterou se ovšem zapomíná, že zmíněné bolesti diagnostikované jako všeliké dny, artrozy, revma atd., mívá společného jmenovatele: "patogenní mikroorganismy"jež se většinou v částech těla nepřístupnějších běžným lékům (např. antibiotikům) kvůli "omezenějšímu zásobení krví"a tím i omezenějšímu působení leukocitů bílých krvinek na jistých místech "snáze drží"a "škodí". To jsem se dočetl v jedné populárně psané knize od jistého lékaře kterou jsem si půjčil od známého. Zmíněný lékař razí hypotézu že tyto mikroorganismy se zdržují v jistých místech např. zubech (i opravených a zaléčených) a odtud se v případě stresu šíří i do dalších částí těla většinou kloubů. Jako prostředek prevence i pomoci doporučuje kloktání dutiny ústní jakýmkoliv stolním jedlým olejem. Tuto jednoduchou proceduru jsem vyzkoušel a nevím jestli je to "náhoda nebo ne"ale pomohla mi od chronického pobolívání kolene celkem účinně. Autor propaguje zejména kokosový olej a jeho různé užití + další což mi mírně řečeno malinko zavání "reklamou"nicméně kniha stojí za přečtení neboť právě uvádí podobné případy jako tady výše tazatelka navíc za zkoušku toho zas tolik nedá bude-li chtít. Nejsem lékař ponechám na zvážení každému.
Taky mě napadly zuby, ale jsem v jádru zbabělec a nechodím na prevence. Už dva roky mě někdy zabolí při skousnutí něčeho tvrdého. Budu se muset překonat.
korbelova
Zuby jsou jednou z možných příčin, protože ale i spravené zuby skýtají útočiště mnoha mikroorganismům dělajícím neplechu doporučuje autor knihy co jsem výše psal, neboť zub je na povrchu "porézní" protkaný řadou mikrokanálků a tam pak olej působí tak že má schopnost proniknout hlouběji a jakoby "konzervovat" či znepříjemnit a tím ve výsledku omezit působení mikroorganismů jež se pak ze zubů šíří nejčastěji do kloubů kde způsobují různé "degenerativní procesy". Zuby jsou však jen jedním z možných ložisek, většina léčebných postupů dle autora knihy většinou selhává nenalezne-li se primární ložisko neb nepodstoupí se nějaké kroky k eliminaci těchto ložisek např. tím olejem autor doporučuje ten kokosový a i jeho užívání neboť prý má antisept. účinky a prý mnoha lidem s všelikými kloubními problémy pomohl, v knize jsou uvedeny i příklady z praxe kdy např. bolesti problémy a znehodnocování kloubů fungovalo desítky let až do doby kdy bylo objeveno primární ložisko patogennů případně se zároveň také nasadily v knize doporučované postupy.
Mnohé případy uvedené v knize se právě zhoršovaly v souvislosti se stresem, autor lékař to vysvětluje tak, že při těchto situacích dochází k oslabení našeho imunitního systému který pak nedokáže držet patogeny pod kontrolou a tudíž ty se pak mohou šířit i do jiných partií těla, především těch kloubů apod., tedy částí ze kterých se pak "těžko dostávají" a k nimž se hůře dostávají i léčiva, navrhuje postupy jak to změnit.
Ještě jednou se zeptám: Proč berete antiparazitika? Ta bolest může být z nich. Většina "jde" přes játra.
Vidíte, to mne nenapadlo. Ale ty jsem dobrala už v pátek minulý týden. Že by do pondělka klid? Ale možné to je. Takže se krotím na dietě a uvidíme přes víkend. Díky moc.
Moc by mě zajímalo, jak někdo dokáže rozlišit komerční cynismus a opravdovou pomoc. Nemyslím to jedovatě, opravdu mě to zajímá. Na jedněch stránkách, s upozorněními na cizopasníky, na kterých jsem se občas zastavila a přemýšlela, protože mě to, co jsem četla, kapku vyděsilo. Ale pak jsem si uvědomila, že pod těmi články není nikdo nebo naprosto nedůvěryhodný, podepsaný. O nějakých číslech a stastikách nemůže být vůbec řeč. Tohle psaní mohl někdo, vlastně kdokoliv, komu šéfredaktor dal příkaz vypotit. A pak se někde v koutku krčí doporučení prostředku, potravinového doplňku, léku s určením firmy, kde je možnost zakoupit.
Ještě několik článků mě hodně nahlodalo a když na nich někdo tvrdil, že když si vyčistíme nos od toho suchého, máme to sníst, že je to zdraví prospěšné, mě probudilo. (Jestli to najdu, dodám)
Ještě poznámka k česneku. Víte že při dně, která se řadí k revmatickým onemocněním, je zakázán mimo jiné i česnek?
Já se hodně divím, jak si vůbec něco takového může dovolit napsat. vitalitis.cz/... Ale věřím, že někteří lidé uvěří a vyděsí se. Právě na téhle stránce bývají úplné šílenosti úchylné!
A ono je to komerční válcování i u čisticích prostředků. Bacil, coby škaredá amorfní vyzubená chlupatá jitrnice se musí posprejovat jedovatou chemií, jeho prostor provonět a desinfikovat značkovým osvěžovačem vzduchu. A děcka se z toho osypou a dostanou na to kortikoidy a inhalátory.
ANTI PARASITE HERBAL TEA a po slevě za pouhých 790,- ! No, nekup to! To je fakt úchylné! To je text! Kup nebo zemřeš! Bezostyšné vydírání! Vše podřízeno zisku. To je tak na právníka. I když by rychleji zabralo někde mu za rohem rozbít tlamu.
Tak jsem po vyšetření krve a sono. Negativní, jen žlučník zaplněn do 9/10. Takže jsem normálně jedla a nic. Dostala jsem jen Nimesil proti bolesti a po přečtení jsem ho brala ob den, po 4 sáčcích přestala. Bolest zpět. Doktorka řekla, že bych měla mít hladinu (každý den nejméně 4x a pak obden) takže po této kůře mohu říci, že je to tak o půlku lepší, jen mám průjem a opět začalo to koleno. Je pravda, že nechodím moc ven, počasí nepřeje. Jo a koupila jsem si další balení Wurmexu (ale to až mi bude líp). Přeci jen jsem měla dva psy a teď zase dvě kočky a nevěřím, že nic "nepřeběhlo", když to s náma spí. Střevní parazity jsem si nechala vyšetřit v práci na CKL a nic. Asi mohou být zalezlí jinde, ale to se z ho... nedozvím.
Konečně jste odpověděla, proč jste brala ta antiparazitika. Takže dva psi a dvě kočky s Vámi spí. A oni jsou odčervení? Dejte si do pořádku životosprávu, zdravou výživu / pomůže výživový poradce/. Možná by to chtělo nějaká probiotika / lactobacil/ , aby se Vám srovnala střevní mikroflora, zřejmě ji ten Wurmex poškodil. To by pak mohl ustoupit ten průjem.
ty záda by mohla být zablokovaná páteř.Měl jsem jí zablokovanou a někdy taky špatné dýchání a šílené psychické stavy,šumění v uších.Chce to zkusit masáže a někoho možná na napravení zad.Mě pomohlo brutální promačkání zad
ddt, to brutální promačkání, to není dobrý nápad. Vyzkoušejte: zády k otevřeným dveřím, uchopit horní hranu a pomalu krčit nohy. Pověste se. Vlastní váhou se páteř natáhne a špatné postavení plotének se napraví. Je potřeba vzít prášky proti bolesti, protože drobné svaly v okolí páteře, které neovládáme vůlí, z bolesti jsou v křeči a patologické postavení páteře drží, nedovolí nápravu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.