Nejste přihlášen/a.
3x
Dobrý den, ano, lze to přímo - např. i v jiném městě. Zdravím!
doplněno 19.10.17 20:06:
Možná by bylo nejlepší, než zakládat další otázky nebo aktualizovat ty své starší, už toho odborníka skutečně vyhledat. Snad je Vám jasné, že zde už nic nového nevymyslíme a Vy musíte jednat - na internetu se svých obav a úzkostí nezbavíte.
Můžete se objednat kde chcete.
---
Jinak se nebojte.
Rakovina to určitě nebude !
Evidentně to jsou úzkostné fóbie,
u kterých je mj. vedlejším negat.projevem zduřené uzliny,bolest v krku i zvýšené teploty.
0x
Já bych také napřed poradila psychologa. Psychiatr vás nacpe práškama, s tím počítejte. Zkuste si zatím koupit v lékárně něco přírodního na uklidnění. Vím,že nějaké rady...vykašli se na to,nenervuj se...jsou zbytečné,protože člověk to má na dně v těle-někde na duši. Ale odborník psycholog vás rozebere a může vás nasměrovat,jak z toho ven. Radím ze zkušenosti mojí mámy,měla podobné problémy. BuĎte pořád v pohybu,neseďte,nepřemýšlejte. CHoďtě hodně ven,běhejte nebo se procházejte v lese.Nevím kolik je vám,ale pořád něco dělejte,to je jedno co. Umyjte okno,třeba každý týden,puste si k tomu hudbu,televizi,aby něco mluvilo. Půjde to těžko-ale musíte ! Hlavně to nenechávejte,co nejdřív k tomu psychologovi.On to zhodnotí jestli je schopen vám pomoci,nebo radši odkáže k psychiatrovi.Vím,že když se to hodně rozběhne,potom už je třeba psychiatr. Jo a první krok je ozdravení žaludku-pít bylinky a něco na chuť k jídlu,jíst ovoce.zeleninu,B-komplex a pravý Korejský žeň-šeň-to je síla. Tělo musí zesílit,aby mělo sílu na ty nervy.
S většinou souhlasím. Ale to mytí oken pořád dokola, no nevím. Aby z toho neskončil právě v tom blázinci. To mi připomnělo jeden film s Marvanem, pro pamětníky. Jak tam jeden pán v blázinci pořád dokola šil a říkal, že to musí dělat. Skončil s tím blázinci a Marvan s ním na pokoji. Navíc takový relax, uvolnění, nicnedělání je pro tělo přínosné taky. Vypnout mysl a tělo uvolnit, meditace, masáž. Nejen pořád něco dělat. Pokud k tomu není a nebaví ho to. Ten les a příroda je dobrý nápad. Ještě plavání a potom třeba sauna, pára a vypotit starosti.
doplněno 21.10.17 01:51:
Na Vašem místě, heroso, bych šla spíš k psychiatrovi než k psychologovi. On Vám doporučí, co dělat a řekne diagnózu.
doplněno 21.10.17 12:48:
Co myslíte, že řekne psychiatr svému pacientovi než ho šoupne do blázince? Asi toto: "Pěkně si tam odpočinete a uklidníte." A dostane tam tolik medikamentů, že ani nebude schopen něco dělat nebo číst. Půl roku jsem nemohla vůbec číst.
0x
Ahoj, měla jsem úplně podobné příznaky ve smyslu apatie, té chuti k jídlu, únavy, raního probobouzení. Taky mě neprve dělali gastro, kde na nich nepřišli. Moje diagnóza je zřejmě depresivně-úzkostná porucha, léčím se práškami (antidepresiva), a jsem na tom líp, jím, spím, můžu v životě fungovat. Zkoušela jsem to přírodní cestou, bylinky a tak, ale nepomohlo...
Chce to psychiatra. Objednejte se tam co nejdříve, protože bývají velmi dlouhé. A mezi tím, než vás pychiatr, vezme můžete skočit k psychologovi, tam nebude taková úděsná čekací doba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.