Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Které lázně jsou vhodné po tep

Od: milena* odpovědí: 6 změna:

V listoadu jdu na operaci kyčelního kloubu ( TEP ) a následně pak do lázní.Nikdy jsem v lázních nebyla a nevyznám se .Nejraději bych vybrala lázně co nejblíž Praze a takové,kde bych měla všechny procedury v jedné budově.Poradí mi někdo?Děkuji Milena

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Bohdaneč má velice dobré jméno. I když je asi 15 km od nás, po operaci jsem se tam nedostala. Mají plno na 3 měsíce dopředu.

Volila jsem proto Janské Lázně v Krkonoších a dobře jsem udělala. Pražáků tam bylo plno. Všechny procedury v jedné budově jsou, pokud si vyberete Lázeňský dům, Janský dvůr, případně i nově zrekonstruovanou Terru. V těchto budovách jsou i jídelny, za celý den není třeba z budovy vystrčit nos. Vše je tam pohromadě, snadná doprava výtahy.

Chtěla jsem pravý opak. Na procedury a jídlo docházet, abych se pohybovala, chodila, aby mě to prostě nutilo. Mé žádosti vyhověli a dostala jsem jednolůžkový pokoj v Evropě, s krásným výhledem do údolí. Jak ráda bych se tam vrátila. Hodně jsem tam chodila s trekovými hůlkami, je tam plno turistických cest. Hrozně ráda na svůj pobyt vzpomínám.

Dobré jídlo, kulturní programy, přednášky, besedy /jako příklad s panem Radimem Uzlem a další.../, koncerty... Chyběly mi nějaké zájezdy, musela jsem si vše zorganizovat sama. Přesto jsem běhala po Krkonoších, co nožka dovolila. Pokud Vám nevadí absence prodejen, jako třeba drogerie, lékárna, textil, obuv apod., budete tam spokojená. Já jsem nejela vymetat krámy, ale léčit se, odpočívat a užívat si pohyb, proto jsem si tam připadala jako v nebi. Jaga.

liska*
hodnocení

0x

Máti byla s nohou v lázních Bohdaneč a docela si to pochvalovala. Ale u Prahy to není, je to u Pardubic.

jabraka*
hodnocení

0x

Pojišťovna,která vás do lázní pošle,má seznam doporučené lázeňské léčby,pro danou specifikaci diagnozy.Z nich lze vybrat ty lázně,které jsou pro vás nejvýhodnější.

JABRAKA

randolf*
hodnocení

0x

Byl jsem taktéž v loni operován a moje lázeňská léčba proběhla v Jáchymově. Mohu použít jen superlativa, dobré ubytování, strava bez problémů, naopak výborná, procedury perfektní, personál ochotný a koupele v Radonu nemají chybu.Jáchymov je pěkné město s čistým horským vzduchem. Mohu vřele doporučit.

lazne
hodnocení

0x

Již nyní si můžete u obvodního lékaře nebo na vaší pojišťovně zjistit dle vaší diagnozy lázně, které vám nabídne obvodní lékař při vypisování návrhu na lázně. Do návrhu vám vypíše obvoďák troje lázně. Dopředu se můžete informovat a pátrat po lázních, které vám budou nejvíce vyhovovat.

jethruu
hodnocení

0x

Sousedka po stejné operaci byla v Lázních Bělohrad, moc spokojená. Jela tam přímým autobusem z Prahy- Janské Lázně.

Výhodou je, že to je v rovinatém terénu, nehrozí uklouznutí v kopcích, je tam kultura i obchody.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]