Nejste přihlášen/a.
V rozhodnutí ÚS jsem nic podobného nenašel, ale možná jsem špatně hledal (ostatně ani se mi nechtělo). Tak ať vám ta městská policie sdělí konkrétně, o jaké rozhodnutí se jedná.
Osobně si myslím, že je jednodušší prodejce normálně odmítnout, než do toho míchat policii.
Před časem jsem řešil podobný problém s Jehovisty a zástupcem energetické společnosti, který se podvodně vydával za zástupce ČEZu. Měst. policíí mi bylo sděleno, že podomní způsob nabízení čehokoliv, tedy i služeb je proti místní vyhlášce a ti lidé byli pokutováni, falešný energeťák (v zastoupení své firmy) byl řešen u přestupkové komise. Nevím, jak je postavena vaše vyhláška, ale osobně se domnívám, že postup policistky nebyl správný.
Tak přesně toto se děje u nás ve městě také! Policie je bezmocná a šmejdi z Bohemia energy se jim vysmívají i když u nás ve městě je na podomní prodej energií striktní zákaz! Také mi vadí že vůbec něco takového existuje a chci je také eliminovat a velice draze pokutovat a né jako hlupák jen zavřít před nimi dveře a tím je vlastě podporovat! Potom všichni nadávají jaké to tady je hrozné a že zloděj je na každém rohu atp. aby ne, když přece stačí před nimi jen zavřít dveře.. viz. komenty zde připojené..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.