Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmenšení unavy

Od: vasek* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Je mi 62let a četl jsem na internetu o tabletách Natural Medicaments. Jaké máte zkušenosti jsou to opět tablety které nemájí učinek a opět jde jen peníze od lidí? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ta únava může mít tisíc důvodů, je to takové období, je mi 67, musela jsem na dve růzuné operace, kvůli úrazu a pak ješte neco jiného a úplne zázračne jsem to zvládla. Ale mám ted také únavnější období. Ty tablety si nekupuji, jsou další jiné přírodní prostředky, např,mi pomohla bylinná smes na únavu zn.Zdislava. Léčíte se s nečím? Totiž také to může být, což já mám, jestli vedle sebe nemáte energetického upíra? Možná se tomu budete smát, to mi nevadí. Znám človeka, v 71 je čilý jako rybička, velmi dbá o to, aby se mu v tele nepřemnožili cizopasníci, chodí na přístroj, který to ničí. No je toho opravdu hodně, co to může způsobovat.

liska*

Ono stačí kolikrát jen zdravě jíst, hlavně dost listové zeleniny a hodně pít / čisté vody/, srovnat si režím a chodit na vzduch. A hodně dělá psychika, jak píše Maky, někdo Vám energii může ubírat. Jinak na povzbuzení jsem jednou dostala čaj s Guaranou a k tomu hořčík.

hodnocení

0x

Nevyhazuj zbytečně peníze. Jsem stejně starý (mladý!) jako ty a vím, že žádné tablety na únavu mi nepomohou tak, aby se mi to dříve nebo později nevrátilo va špatném smyslu. Takže nejlepší tablety na únavu jsou odpočinek, nepřepínání se a hlavně: Vydatný spánek.

...a dobrý sex!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]