Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Exekutor mi sebral celou výplatu - co dělat?

Od: leila23 odpovědí: 9 změna:
Dobry den , mam tokove trauma...
Kdyz jsem byla mlada udelala jsem dluhy na ktery jsem casem zapomela, ( bohuzel ) avšak tet naskytla situace ze mam exe na platu + jsem zdedila exe a dluhy po otčinovy ktery tady uz neni... Svuj dluh radne platim splatkami.Avsak od druheho dluhu po otcinovy nemam zadne podklady vubec nic a exe mi vzal celou vyplatu ktera přisla,tim padem na zadne splatky +najem a jidlo . Co mam tetkom delat nezaplatim najem, jidlo , nenechal mi ani 4500 to minimum mate nekdo zkušenost?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To je nějaký nesmysl, nemůže ti exekutor sebrat celou výplatu, musí ti nechat minimum. Obrať se na soud, který exekuci nařídil, stěžuj si na exekutora, snad ti to nějak pomůže.

PS: Když neumíš anglicky, piš česky. Ten nadpis je nesmysl a ty zbytečně zveřejňuješ svou inteligenci. Anglicky to má být "Help me please"*sok*

hodnocení

1x

A ty jsi prijmula dedictvi, aniz si vedela, co dedis?

Taky mě v tom to dědictví nějak falíruje.

sebod*
hodnocení

0x

Tak hezky popořadě. Exekutor Vám sebral peníze ze mzdy nebo z účtu?

iz*
hodnocení

0x

Dobrý den, Leilo, jestli chcete poradit, musíte se vyjadřovat přesně a jednoznačně. Jinak bychom jenom hádali, oč jde a naše odpovědi by Vám neponohly.

Své dluhy splácíte → jde o exekuci nebo splátkový kalendář (oddlužení)? A jak to bylo s přijetím dědictví a následným zjištěním dluhu po otčímovi?

Exekutor Vám nemůže zabavit celou mzdu. Srážky ze mzdy na exekuci provádí zaměstnavatel, zbylou část mzdy vyplatí hotově nebo zašle na účet. Nemínila jste obstavení účtu?

leila23
hodnocení

Hezky vecer, moje dluhy jsou cca 6000 to mam splatkovy kalendar.. Dalsi exe mam na plate ale to neresim vezmou si a cca 9900 mi nechaji .. Ale tet se obevil dluh na 17 000kc .kdyz jsem sla pro vyplatu tak ve sporitelne mi oznamily ze prislo 9900 ale ze si to vzal exe hned...ze pry minuly mesic mi nechaly ..a to je dluh po otcinovy ..
sebod*

Leilo . Ty máš exekuci a necháš si peníze posílat na svůj účet? *sok* A vůbec když už jsi je tam měla minulý měsíc?! Čemu se divíš? Příští měsíc, jestli si tam zase necháš poslat peníze, tak o ně zase příjdeš *zed*

No, dluh po otčímovi... Proč jsi přijala zadlužené dědictví? Nebo při projednávání dědictví dluhy nebyly známy?

leila23
hodnocení

Mam exe na plat a to me neco srhly a jak pisi 9900 mi nechavaly kazdy mesic a z toho jsem posilala platila atd .. Kdyz jsem brala dedictvi dluhy nebyly zname pac otcim mi nic nepovedel a ani soudy me nekontaktovaly ... Cely rok mi ucet slouzil ..
Taky matka semnou nekomunikuje takze jsem na vse sama.
iz*

Takže asi půjde o obstavený účet. Jestli Vám na něj chodí jenom výplata, měl by exekutor poté, co mu to doložíte, účet uvolnit. Zkuste se také dohodnout se zaměstnavatelem o výplatě v hotovosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]