Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hradí pojištovna zuby

Od: ruzenkasipek odpovědí: 10 změna:
Jsem důchodkyně, která má problémy se zubama a nemám na nové dost financí.Je nějaká pojišťovna,která by mi alespoň 80% nákladů pomohla uhradit. Jde mi o vytrhání kořenů a udělat nový 4zuby nástavbu korunky a výplně.Zrušili na mne sbírku v křesťanském sboru protože jsem byla nemocná a nepřišla na setkaní.Jinak bych to měla sborem dotované.Jak dál teď? Děkuji za radu.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Milá Růženko, teď už definitivně vidím, že je Vám Poradna jen pro srandu.

1/ Když potřebujete udělat zuby, jste chudá a nemocná důchodkyně, které se na zuby musejí skládat v křesťanském sboru.

2/ Zde Vás ovšem nemají rádi, jsou ovšem na Vás zlí, chovají se k Vám bezcitně a bezohledně. To si nějak protiřečí, tito mizerové, kteří Vás nemají rádi Vám vybírají na zuby?

3/ V další Vaší otázce již nejste chudá důchodkyně, ale svobodná dívka, která by ráda potkala lásku muže. Tak co vlastně jste?

Zuby nechte vypadat, od toho sboru, který tolik pomlouváte, si je stejně nezasloužíte. Přece byste nevzala peníze od zlých lidí.*ee*

A příště bychom rádi O červené Karkulce nebo O Smolíčkovi. Vy jste ale pohádkář! To nevíte, že pro křesťany je lhaní velkým hříchem? A vy lžete, až se Vám od kušny práší. Tak už dost, nezasloužíme si, abyste nás tahala za nos. Jaga.

dota*

Jen dotaz. Kde berete jistotu, že je to žena a navíc křesťanka?

Doto, odpověděla jsem Vám do vnitřní pošty. Jaga.

suncicka

Chudá důchodkyně = může být i mladá, invalidní důchodkyně. A jak víme, invalidní důchody opravdu nejsou moc vysoké.

Ale zase mladá by měla mít zoubky ještě dobré, i když - čert ví.

hodnocení

0x

Máte smůlu, tyto výkony se dost připlácejí, to už půjde do tisíců,ale co si požádat na úřadu práce o příspěvek.

samouk*
hodnocení

0x

první umělé zuby stoprocentně hradí,druhé už ne.To vím podle sebe.

jurajjuraj*

tak to bude mozna podle pojistovny protoze vim ze otci asi rok zpatky delali prvni umele ktere platila pojistovna a zubarka mu rikala ze na dalsi ktere mu zaplati zas pojistovna ma po nejakych letech (5?) zas narok

nikdo*
hodnocení

0x

U VZP: hradí vytrhání kořenů, a amalgamové výplně, pokud najdete zubaře, který je dělá. Jinak bílé jsou placené. Ostatní se platí, jeden zub, tedy korunka cca 6-8tisíc, zadarmo jsou klapačky, tedy vyndávací zuby.

hodnocení

0x

vytrhat kořeny a udělat nástavbu... nevím, jestli popisujete korunku nebo náhradu zubu-zubní implantát...

Korunku mám keramickou za 4100 (zítra bude montována...), náhrada zubu stojí 20 a více tisíc. Pokud bude trhat kořeny, myslíte jen "nervy"- zub zůstane mrtvý v dásni - a na něj chcete korunku?

Korunky jsou taky podle typu... od cca. 2-3000,- . Ale ty můj zubař nedoporučil, prý vydrží max. 5-10 let

hodnocení

0x

Přední a nebo vyndavací hradí pojišťovna,korunky ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]