Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak oslovit dívku na lide.cz?

Od: mrmogul odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, rád bych oslovil dívku na lide.cz nějak originálně, aniž by to bylo tuctové oslovení. Na svém profilu uvádí, že hledá vztah a přidává často na profil moc hezké fotky aby si našla někoho k sobě. Chci ji oslovit a navázat přátelství a chci zapůsobit nějakou hezkou větou. "Ahoj jsi moc sympatická a máš moc hezké fotky. Rád bych Tě poznal" je sice přesné ale nevím jaká by byla reakce.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Chceš tu dívku ohromit nebo se jen seznámit? Pokud seznámit se, chovej se přirozeně. Například tak, jak jsi napsal. :) Jinak se může stát, že ji hned prvním oslovením zcela nenávratně ztratíš dříve, než na tvé úžasné oslovení vůbec zareaguje.

hodnocení

1x

Doufej, že jednou nezjistí, že ti její první oslovení poradil někdo jiný na nějaké poradně. Takového chlapa určitě nehledá, který nemá "koule" ani na to aby ji oslovil. Ale přeji ti ať ti to vyjde, a jste spolu dlouho a šťastní. *zdravi*

mrmogul
hodnocení

Děkuji, já ani tak nechci radu ale spíše "posudek" na to, co chci napsat :) Děkuji moc :)

iz*

Stejnou větu čte mockrát denně → od každého, kdo ji osloví, mne byste takto nezaujal. Pokud bych se já chtěla seznámit, zajímalo by mne, o koho jde a proč oslovil právě mne.

Ocenila bych, kdyby si vedle fotek všimnul i mých zájmů a kdyby jej zajímaly podobné věci (něco by o nich věděl). Ještě víc bych ocenila originalitu a schopnost komunikovat (použijete-li cizí větu, nebudete umět pokračovat)...

[To platí pro seznámení kdekoliv → společné nebo podbné zájmy usnadňují počáteční komunikaci.]

mefistofeles
hodnocení

0x

Oslovit pěknou dívku na lide.cz jistě můžeš ale vzhledem k tomu, že žen je tam 5.5 a pc maniaků mužského pohlaví 10x tolik, je šance opravdu mizivá, že si tě všimne a odpoví. Tím chci říct pouze tolik, že destinace, kde muži či klukovi roste lépe pšenka jsou jinde. Chcete zapůsobit? Buďte prostě svůj a upřímný. Nejhorší je strojenost, přepjatost, oplzlost...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]