Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Už nevím jak si pomoci

Od: kaja* odpovědí: 3 změna:
Dobrý večer chtěla bych se zeptat jestli má s mým problémem někdo zkušenost apod.Dekuji předem za odpověďi.
Už rok mám celiakii (intolerance na lepek), mám za sebou chronickou gastritidu a vylecenou H.pylori. Nyní už tak tři týdny zpátky je mi skoro každý den špatně.Nevolnost a pocit na zvracení ale nezvracim, hodně se mi vrací jídlo a mám stažený žaludek.K tomu mě bolí hodně hlava někdy jsou to až až pocity na omdlení. Chci se zeptat Jestli s tím někdo nemáte podobnou zkušenost, žádné léky neužívám. Myslíte že by to mohlo být i těhotenství? Ale ms jsem měla a žádné jiné příznaky nemám.A nebo se to týká přímo žaludku třeba navrácení gastritidy? Děkuji moc za odpovědi..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Co třeba doktor?
Nebo očekáváš, že ti někdo řekne, vezmi si tři růžový prášky, na to dvě lžíce medu, jednu slivovici a budeš fit?
Na dálku léčí jen šarlatáni a taky to podle toho vypadá.

iz*
hodnocení

1x

Kájo, já sice chápu, že když člověku není dobře, hledá rady všude možně, ale měla byste si uvědomit, že žádní dva lidé nejsou stejní a co pomohlo jednomu, může druhému uškodit.

Nikdo z internetu Vás nezná, Váš zdravotní stav zná Váš lékař. Stojíte-li o další pohled, nechte si svou zdravotní pojišťovnou doporučit dalšího lékaře ke konzultaci (tu hradí pojišťovna).

Nikdy nedávejte na "rady" lidí, kteří Vás neznají → přes internet neumí diagnostikovat nikdo → ani ten, kdo se tváří, že to umí. Zdraví máte jenom jedno. Nenaleťte a nespoléhejte na rady lidí, kteří se (někteří bohužel i tady) jenom předvádějí.

tiffany*
hodnocení

0x

To jsou dost nepříjemné potíže, nenechte to tak a běžte určitě (znovu) k lékaři. Je jasné, že se léčíte delší dobu, ale vyléčená asi úplně nebudete. Jestli dosavadní léčba nepomohla, musíte se léčit dál, tohle v pořádku není a samo neodejde. Zatím si aspoň dejte pozor na to, co jíte, co Vám dělá dobře a co ne, zřejmě taky jíst menší dávky. Nechte si i vysvětlit od lékaře mechanizmus těch potíží, jak Váš žaludek funguje,nebo spíš nefunguje a z čehož vyplyne, do byste neměla (nebo měla) dělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]