Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bělající vousy

Od: ja* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, je mi 32 a na krku mám pár míst, kde mi rostou bílé vousy, jinak mám normálně černé vousy. Vypadá to však otřesně, jako kdybych se neuměl oholit..Takové bílé mapky na černém podkladu. Dá se to řešit jinak než skoro každodenním holením? Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nedá se to řešit vůbec nijak. Je potřeba se velice pečlivě denně holit. Anebo se stát tříbarevným kocourem. :-D

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, je to projev stárnutí organizmu. U někoho to přijde dříve a u jiného později, ale nedá se to zastavit. Ideální až elegantní je šedivět stylem "pepř a sůl", ale mnozí zažívají styl "na kravičku" (flekatí). Pokud si nechcete bradu obarvovat, tak buď oholit nebo se s tím smířit - za několik let se to sjednotí do bílé barvy celé. Zdravím!

doplněno 14.10.17 17:17:

ja - nemáte zač. Hlavu vzhůru - nejste v tom sám.

ja*
hodnocení

Tak to jste mě moc nepotěšili :(

Každopádně děkuji...

mil®
hodnocení

1x

Neřeším to. Už hodně let mám na hlavě i na obličeji melír zadarmo. *smich*

hodnocení

1x

Máte jen bílé vousy nebo i bílé fleky na kůži? To by mohlo být i ,,vitiligo,,- ztráta pigmentu.

hodnocení

0x

Netrap se tím, chlapi nestárnou, ale zrají. A sem tam nějaká šedina jim sluší. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]