Nejste přihlášen/a.
Zkoušel jsem přidat na seznam.cz můj e-shop ale vůbec mě to nejde.od seznamu mě přišla jen zpráva že to bylo zamítnuto protože to bylo posouzeno jako komerční.chtel bych jenom vědět,jestli to vůbec jde bezplatně? předem děkuji
Jestli myslíte katalog "firmy", tak mám zkušenost, že se chovají jako paraziti. Jak má člověk IČO, hned ho chtě nechtě přidají a ještě pak telefonují "chtěli by jsme s vámi aktualizovat váš záznam na firmy.." aby získali ověřené informace. Tenhle výskyt v katalogu je zdarma, pyšní se že mají každého, aby se u nich vyhledávalo, ale navíc nabízejí samozřejmě zpoplatněné služby, které vám radi představí. Přirovnal bych to k žebrákovi, který stojí u automatu na bagety a když vám ten automat vrátí drobné a máte je v ruce, hned se zeptá, jestli máte drobné...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.