Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak bezplatně přidat e-shop na seznam.cz?

Od: buddha odpovědí: 1 změna:

Zkoušel jsem přidat na seznam.cz můj e-shop ale vůbec mě to nejde*plac*.od seznamu mě přišla jen zpráva že to bylo zamítnuto protože to bylo posouzeno jako komerční.chtel bych jenom vědět,jestli to vůbec jde bezplatně? předem děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

rwue
hodnocení

0x

Jestli myslíte katalog "firmy", tak mám zkušenost, že se chovají jako paraziti. Jak má člověk IČO, hned ho chtě nechtě přidají a ještě pak telefonují "chtěli by jsme s vámi aktualizovat váš záznam na firmy.." aby získali ověřené informace. Tenhle výskyt v katalogu je zdarma, pyšní se že mají každého, aby se u nich vyhledávalo, ale navíc nabízejí samozřejmě zpoplatněné služby, které vám radi představí. Přirovnal bych to k žebrákovi, který stojí u automatu na bagety a když vám ten automat vrátí drobné a máte je v ruce, hned se zeptá, jestli máte drobné...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]