Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Jaké máte zkušenosti s produktem na odstranění škodlivých zon na zdraví Bioprotect Card. Zony pusobící v místech hlavně kde se spí? Jde opět o podvod nebo je to jinak? Děkuji.
Osobní zkušenost mít nemůžu, protože nemám nejmenší důvod vyhazovat peníze za podobné tyhle nesmysly . Ale na internetu najdete celo řadu článků. Například tenhle je docela zajímavý.
Už tyhle věty hned na začátku článku hovoří o "důvěryhodnosti"autora:
" Biologicky zatěžující účinky elektromagnet. záření jsou zapříčiněny TESLA VLNĚNÍM, které je součástí měřitelného příčného vlnění."
" Jeho účinek není fyzikálně energetický, nýbrž informační a tudíž TESLA VLNĚNÍ se nedá technickými měřícími přístroji zachytit."
Ještě doplním pár důvěru vzbuzujících, logických vět z jiného článku:
" ...nesmí ležet na kovové podložce..."
" ...kdy ji připevníte na plechová dvířka rozvaděče..."
" ...při svislém zavěšení by ztratil svůj dálkový účinek..."
Takže to bude fungovat jen v případě, že máte doma dřevěný rozváděč s vodorovnými dvířky...
milan9 - Podle té fotky to vypadá, že už jste si ten kus plastu koupil. Takže to svůj jediný účel (vytáhnout z Vás nemalý peníz) vlastně splnilo.
Říká se, že pes spává na čistém a kočka na nečistém, patologickém místě. Mých několik psů mělo nějaké podivné vnímání zon, protože tam, kde jeden spával v pohodě, jeho nástupce se místu vyhýbal. Tohle jsem si uvědomila, když jsem se s podobnou teorií setkala a měla pocit, že bych měla vyzkoušet. A pak jsem si uvědomila, co všechno je pod mou postelí. Přemýšlšjte, z čeho se skládá podlaha. Kolik a jakého je tam materiálu. A to všechno násobeno patry a základy. A pak nějaká bronzová spirála tohle všechno vyruší? Neblázněte!
Je to jen hodně veliký nesmysl!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.