Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolaudace bytu

Od: racek5 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

jsme s manželkou pozvaní na klaudaci bytu mého bratra. Chtěl jsem se zeptat, co se tak nosí jako dárek jestli se tedy vůbec něco nosí? Nerad bych udělal traoas :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

já když kolaudoval tak se pilo a jedlo

kdo přišel přines dobrou lahev alkoholu ale nebylo to poviné

já kolaudoval byla to má režie byla to párty pro ty kdo mi při rekonstrukci pomohli :)

takže dobrá lahvinka nikoho neurazí *palec*

hodnocení

1x

Dcera před lety "kolaudovala" na etapy. Já jí tehdy přivezla "jen" plech buchet. Můj bývalý manžel, její otec, prý přivezl med od svého kamaráda včelaře. Kamarádi a kamarádky nejspíš nějaký alkohol.

Takže se zaměřte na nějaké poživatiny. Brala bych i kus domácího uzeného :).

hodnocení

0x

Když jsme kolaudovali novou kuchyni, švagrová mi přinesla kytici, která se mi barevně hodila k nové lince, a snacha mi koupila krásné hrníčky, taky do barvy. Oboje potěšilo. Samozřejmě mužská složka kolaudace se radovala z lahvinky.

figurek*
hodnocení

0x

jj, říká se tomu kolaudace. Nové bydlení se projde, zkontroluje, prodiskutuje, pochválí a pak nový pan domácí otevře nějakou láhev a kolaudace se oslaví.

Taky něco doneste, abyste za půl hodiny neseděli na suchu. Letos je moc dobrý burčák.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]