Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PUJCKA Z ANGLIE

Od: ladin07* odpovědí: 6 změna:

Dobry den.Ozval se mi na inz.borec z Anglie a tvrdi ze jakykoliv penize neni problem,poplatky zádné nechce až 10%Z VYPLACENE CASTKY,UDAJNE POTREBUJE CESKE CISLO UCTU NA ZADATELE,PLATNE DOKLADY,POTVRZENI O PRIJMU A PRIJED PODEPSAT SMLOUVU O PUJCCE DO ANGLIE,SCIMZ ME UDAJNE ODVEZE Z LETISTE DO BANKY A POTE ZPET NA LETISTE A AZ MI PRIJDOU PENIZE NA UCET TAK POSLU TECH 10% SETKAL JSTE SE STIM NEKDO MATE NEKDO SKUSENOST?MAM TOMU VERIT A ZKUSIT?NEMAM ZAJEM O PODVODNIKY TYPU ZAPLAT A JA SI ZALOZIM JINY TEL ATD.DEKUJI

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

1x
Vubec pana borce neznam, ale bude to poradna lumparna. Nikdy sve osobni udaje nedavejte neverohodnym osobam. R.

pt®
hodnocení

0x

Jen abyste nedelal někomu tkzv. ,,bílého koně,,, já říkám, NE! PT

petr123*
hodnocení

0x

Mě zas minimálně jednou týdně přijde nějaký email z Anglie, že jsem vyhrál v nějaké loterii :)

Je to samozřejmě podvod stejně jako ten tvůj email. Ale jestli se ti chce utrácet, tak jak chceš. Jen počítej že na začátku kromě té letenky zaplatíš ještě "pár liber" jako nejrůznější administrativní poplatky... :-P

ladin07*
hodnocení

Nevim nevim,ozval se mi sam od sebe na muj inz.,a volal z anglickou predvolbou tak nevim,poplatky tvrdi ze vzadnem pripade a tak jsem na vazkach.Je to vylet za 8tis tak nevim penez nemam na rozhazovani jinak bych nehledal pujcku mam ji na rozjezd ponikani a tady mi diky minulosti z mladi ukazali zada diky vsem za rady

petr123*

Jestli potřebuješ prachy, tak je rozhodně neutrácej za letenku!

Rozhlédni se po ČR jaká "individua" lidem nabízí pomoc s půjčkou v nouzi. No a si myslíš že angličani jsou v tomhle jiní? Naopak tím že ještě utratíš za letenku a navíc nebudeš znát místní prostředí jim budeš vydán ještě daleko víc "na milost". A věř tomu, že tě pořádně oškubou!

ferda1954*
hodnocení

0x

Až mi naskočila husí kůže . To je dokonalé .Jak moc asi umíte anglicky a jak moc znáte jejich právo.Vidím to asi tak vyzvedne vás na letišti odveze do banky a tam vám dá podepsat smlouvu. Samozřejmě v angličtině a má vás tam kde vás chtěl mít. Občas mrkne na hodinky a neustále bude přešlapovat a vy abyste ho nezdržoval tak to podepíšete a samozřejmě tam bude nějaký ten háček většinou penále za nedodržení smluvního ujednání. A máte zařízené zplátky až do smrti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]