Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kterou banku si vybrat?

Od: tutuman odpovědí: 14 změna:
Dobry den,
Delsi dobu mam ucet u UNIcreditbank, byl jsem s ni spokojeny, zejmena kvuli vyberu ze vsech bankomatu zdarma a disponabilni zustatek byl vzd aktualni, tim myskim, ze i kdyz jsem zaplatil offline transakci, ihned se mi to promitlo do meho aktualniho zustatku, ale stale vice mi zacina vadit jeji internet. bankovnictvi a celkem me nakrko to, co se jim prave stalo.
Muzete mi doporucit banku, ktera ma zdarma vybery z bankomatu i ostaznich bank a ktera pri platbe kartou ihned zauctuje castku? Napr u KB sem to mel tak, ze sem zaplatil kartou a za tyden se mi teprve strhl i disponabilni zustatek..
Predem diky moc za vas cas i nazory!

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

U ČSOB se každá zaregistrovaná (ne zaúčtovaná!) transakce obratem promítá do disponibilního zůstatku. Vedení osobního účtu mám zdarma, neplatím žádné další poplatky. Výběry z bankomatů jsou však zpoplatněny, ale je mi to fuk, protože z bankomatu vybírám z bídou 1x ročně, zato 2x měsíčně přes bankomat peníze vkládám. Internetové bankovnictví zatím v pohodě, teď přichází nějaká změna, ale nemám ji ještě vyzkoušenou.

Obecně musíš vždy počítat s tím, že u každé banky budou klady vyváženy nějakým záporem.

tutuman

nevadí mi platit měsíční poplatek za vedení učtu, pokud by byl vyber ze vsech bankomatu zdarma..

mot
airbank velky tarif

hodnocení

0x

Mrkni na Sberbank. Byvala Volksbank, dnes patri tusim Rusakum.

Vybery z jakychkoliv bankomatu po celem svete i doma zdarma, vedeni uctu zdarma pri vkladu nad 15 nebo 20t mesicne. A jako bonus, oproti jinym malym online bankam nabizi dalsi doplnkove sluzby jako velke banky.

bruter*
hodnocení

0x

Mám účet u české FIO banky a jsem nadmíru spokojen,žádné problémy.

hodnocení

0x

S zuctovanim nevim, jinak bych asi sel do equabank i kdyz mam FIO.

mirospri

Equa banku vřele NEDOPORUČUJI! je to jen pozlátko, ale např. nelze vkládat hotovost jinak, než přes poštovní poukázku a úhrada poplatků je limitovaná 41,-Kč ,1x za měsíc ,takže když chcete na svůj vlastní účet vložit např.cca 200.000,-Kč musíte to rozložit do 4 měsíců!

Equa- nikdy

mirospri: A podle čeho soudíte, že pán bude do banky vkládat? Pokud vím, jde mu o výběry z bankomatů a v Equa by je měl zdarma ze všech bankomatů v ČR. Sám mám Equa a jsem spokojen. Kdychych však musel pravidelně vkládat peníze, tak samozřejmě volím jinou banku. Každý využívá svou banku jinak a to, že pro vás je dána banka nevhodná, neznamená, že je to tak pro všechny.

zuzanka*
12.10.17 20:16
hodnocení

0x

equabank!

U České spořitelny vedení účtu a výběry z bankomatů zdarma.

pet2*
hodnocení

0x

Výběry u České spořitelny zdarma? no to nevím teda.. :/ Můžu doporučit Equa bank, internetová bankovnictí je přehledné a výběry ze všech bankomatů zadarmo.

krtek66

já mám u spořitelny všechno zdarma co potřebuji a využívám...stačí se jen ozvat na správných místech...ono když jim pohrozíte, že půjdete pryč tak najednou jde všechno...:)

joudic*
hodnocení

0x
Vyzkousel jsem povicero a zakotvil u mbank a presunul tam i hypo

hodnocení

0x

tutumane, jak jsem předpokládal, bude zde nabídka snad všech bank, páč každá banka má něco. Hrozně záleží na tom, co potřebujete používat za službu. Snad Vám zkušenosti všech rádců pomůžou.

Já měl hlavní mBanku, kterou využívám jen minimálně. Teď je hlavní AirBanka, která mi dává největší úrok na účtě. Sice 1%, ale alespoň to. Pak mám Sberbanku, ale jen kvůli tomu, že jí mám hned naproti, a potřebuji vkládat peníze v hotovosti. Výběry z bankomatů mám tak jeden za 2 roky.

Kartou platím u Air banky v obchodě a již večer vidím, že manželka byla na nákupu.

Přeji Vám ten nejlepší výběr.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]