Nejste přihlášen/a.
U ČSOB se každá zaregistrovaná (ne zaúčtovaná!) transakce obratem promítá do disponibilního zůstatku. Vedení osobního účtu mám zdarma, neplatím žádné další poplatky. Výběry z bankomatů jsou však zpoplatněny, ale je mi to fuk, protože z bankomatu vybírám z bídou 1x ročně, zato 2x měsíčně přes bankomat peníze vkládám. Internetové bankovnictví zatím v pohodě, teď přichází nějaká změna, ale nemám ji ještě vyzkoušenou.
Obecně musíš vždy počítat s tím, že u každé banky budou klady vyváženy nějakým záporem.
Mrkni na Sberbank. Byvala Volksbank, dnes patri tusim Rusakum.
Vybery z jakychkoliv bankomatu po celem svete i doma zdarma, vedeni uctu zdarma pri vkladu nad 15 nebo 20t mesicne. A jako bonus, oproti jinym malym online bankam nabizi dalsi doplnkove sluzby jako velke banky.
Equa banku vřele NEDOPORUČUJI! je to jen pozlátko, ale např. nelze vkládat hotovost jinak, než přes poštovní poukázku a úhrada poplatků je limitovaná 41,-Kč ,1x za měsíc ,takže když chcete na svůj vlastní účet vložit např.cca 200.000,-Kč musíte to rozložit do 4 měsíců!
Equa- nikdy
Výběry u České spořitelny zdarma? no to nevím teda.. :/ Můžu doporučit Equa bank, internetová bankovnictí je přehledné a výběry ze všech bankomatů zadarmo.
tutumane, jak jsem předpokládal, bude zde nabídka snad všech bank, páč každá banka má něco. Hrozně záleží na tom, co potřebujete používat za službu. Snad Vám zkušenosti všech rádců pomůžou.
Já měl hlavní mBanku, kterou využívám jen minimálně. Teď je hlavní AirBanka, která mi dává největší úrok na účtě. Sice 1%, ale alespoň to. Pak mám Sberbanku, ale jen kvůli tomu, že jí mám hned naproti, a potřebuji vkládat peníze v hotovosti. Výběry z bankomatů mám tak jeden za 2 roky.
Kartou platím u Air banky v obchodě a již večer vidím, že manželka byla na nákupu.
Přeji Vám ten nejlepší výběr.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.